Wednesday, 25 May 2016

FIRST DAYS

9

Vihdoin oon saanut kuvat käytyä läpi ja on aika alkaa pommittaman reissukuvia! Ekaks voitaisiin paneutua meidän reissun ensimäisiin päiviin. Hanialle saavuttiin tosiaan sunnuntaina aamulla kymmenen maissa. Sää oli tosi sateinen ja harmaa, mutta sitä se ennustikin. Sää ei meitä kuitenkaan masentanut varsinkin kun hotellille päästiin, sillä oltiin niin onnellisia meidän onnistuneesta hotellivalinnasta!! Hotelli oli siis nimeltään Panorama ja se sijaitsi Kalamaki nimisessä kylässä. Tämä kylä on vain 15 minuutin päästä Hanialta ja muunmuassa Plataniakseenkin on vain parin kilometrin matka.

Me bongattiin tää hotelli tarjouksista aurinkomatkoilta vuoden vaihteen jälkeen ja saatiin super edullisesti viikon loma Panoramassa. Hotellissa on all inclusive koko hotellimajoittujille ja tää loma olikin mun ensimäinen all inclusive- loma. Ja voi että... kyllä muuten nautittiin ja lomakiloja kerättiin..

7521

Tästä asusta tulossa lisää kuvia pian ;)

Sunnuntaina syötiin hotellilla ja lähdettiin kävelemään viereisiin kyliin. Pieni sade ei meitä haitannut ja käveltiinkin huomaamattamme melkein viisi kilometriä.. Pieniä marketteja, paljon kissoja, söpöjä ravintoloita ja kahviloita ja ystävällisiä ihmisiä. Sunnuntaina ei oikeastaan muuta ihmeellistä tehtykkään, kuin käytiin illasta pulahtamassa altaassa ja mentiin ajoissa nukkumaan, sillä väsymys painoi ihan älyttömästi!

3

Maanantaina oli ensimäinen kunnon aurinkoinen päivä ja otettiin siitä kyllä kaikki ilo irti. Aamusta myöhälle päivään altaalla lillumista, auringon ottoa, drinkkejä, herkku ruokaa ja niin edelleen. Tällä kaavalla mentiin oikeastaan joka päivä ja illasta keksittiin sitten jotain muuta.

Maanantaina suunnattiin myös Haniaan ja matka taitettiin bussilla. Tuolla liikkui bussit melkein paremmin mitä oli tottunut ja hintaakin yhdellä bussimatkalla oli vain 1,70e. Voin siis suositella bussilla liikkumista jos haluaa vaihtaa kylää tai suunnata vähän kauemmaksi, Haniaan. Haniassa kierrettiin kauppoja, käppäiltiin vanhassa kaupungissa ja nautittiin jäätelöt. Ei jääty tällä kertaa Haniaan syömään, vaan suunnattiin hotellille illalliselle. Jokaisena iltana oli myöskin eri teema ruoan suhteen ja se oli kyllä tosi hyvä juttu! Oli niin bbq-iltaa, mereneläviä, kiinalaista ja niin edelleen.. Sai vaihtelua ainaisten samojen ruokien suhteen, vaikka kylläkin ne ranskalaiset ja pizza sieltä eniten upposi :-D

684

Koko viikko meni aika rennosti, aurinkoa palvoen ja illalla lähistöllä tai Haniassa pyörien. Loppuviikosta eksyttiin näkemään myös vähän yöelämää, mutta siitä lisää ehkä myöhemmin!! Pssttt. video alkaa olla jo valmis!! Haluatteko nähdä sen vasta lopuksi vai johonkin väliin? ;)

Palaillaan huomenissa!

6 comments:

 1. Anonymous25/5/16 22:19

  En oikein ymmärrä sitä, että julkaiset kuvan jostakin asusta ja kerrot, että siitä tulossa lisää kuvia myöhemmin? Me lukijathan nähdään jo se asu siinä kuvassa :-D Ei siinä, asupostaukset on kyllä kivoja, mutta mielestäni niitä samoja kledjuja ei tarvitse kuvata useampaan postaukseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Enhän mä tuota asua uudelleen kuvannut, vaan esittelin sen tarkemmin kera vaatteiden hankintapaikkojen :)

   Delete
 2. Oioi!! Pääsispä sitä itsekkin lomalle, mutta valitettavasti olen kiinni töissä koko kesän :--( Ihania kuvia :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi eikää, no mutta oo onnellinen että sulla on töitä!! Mä ainakin kaipaisin nyt kunnon kesäduunia :/ Kiitos Janica :)

   Delete
 3. Anonymous26/5/16 18:36

  Älä käännä kuvia, se on musta vähän teini tapa postailla. Sun blogi on kuitenkin laadukas ja inspiroiva.

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo kääntäny kuvaa ?:o

   Delete