Tuesday, 31 May 2016

ALL WHITE

46
toppi - bershka,  hame - gina tricot,  kengät - primark,  aurinkolasit- gina tricot

2351
Onko näissä kuvissa huono laatu vai näyttääkö vaan mun silmään...?

Mukavaa alkanutta viikkoa! Joka toki on startannut jo eilen.. Mulla on vielä parit Hania- postaukset joten pysyttelen nyt niissä, sillä muuta materiaalia ei ihan just nyt oo tarjolla.. Oon tällä hetkellä Seinäjoella parisen viikkoa valmentamassa ja sitten kesätauon alkaessa suuntaankin pidemmäksi ajaksi Jyväskylään. Cheerin osalta luvassa on pian kauden ensimäiset kilpailut, joihin siis valmentamani joukkue osallistuu, joten aika viimeisiä viedään ennen kun on pienen preikin paikka!

Jos Hanialle vähän nyt palataan kun kuvatkin sieltä on, niin vois kyllä mainita vielä pari sanaa meidän hotellista. Hotelli sijaitsi ehkä vähän syrjässä sieltä, missä menoa ja meininkiä olisi, mutta se ei meitä haitannu. Hotelli oli tosi siisti ja aikuismainen ja ei siellä kyllä ihan hirveästi lapsiakaan ollut! Meidän hotellilta meni myös tämä yllä näkyvä silta vilkkaan tien yli rannan puolelle, ja tuosta näki auringonlaskun niiiiiin nätisti! Meidän oli kyllä tarkoitus ottaa useammatkin asukuvat tuossa, mutta nämä jäivät kyllä ainokaisiksi. Täytyy kyllä nyt kuitenkin kaikella lämmöllä  suositella kyseistä hotellia, erittäin viihtyisä ja toimiva koko systeemi. Se nyt kuitenkin siitä hotellista, mitä tykkäätte all white - asusta?  Näyttää ainakin ruskettuneemmalta ;) 

5 comments:

 1. Oi miten ihana ja iloinen fiilis välittyy näistä kuvista! :-)

  ReplyDelete
 2. eikä, kuinka hauska sattuma! Ollaan just ens viikolla starttaamassa Haniaa kohti, aloinkin lukemaan näitä postauksia sieltä ihan innolla :D

  https://emma-koo.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi että eikä!! oon kade :D Hania on ihana!! Ihan super kivaa reissua sulle sinne! Ja hei videota on kans pian tulossa ;) Toivottavasti näistä postauksista on jotain hyötyä, edes sitä fiilistä ;)

   Delete
 3. vau aivan ihania kuvia ! näistä kuvista välittyy kyllä super hyvä fiilis<3

  ReplyDelete