Monday, 25 April 2016

WEEKEND

1

Huhhuh mikä tekemisen täyteinen viikonloppu takana! Täytyy sanoa että ei oo pitkään aikaan väsyttänyt näin paljoa. Perjantaina meni ilta joukkueen kanssa jengi-illassa, josta ehkä muutamia räpsyjä näette myöhemmin. Pakkasin tämän jälkeen vielä kamppeita ja stressasin aika myöhään yöhön tulevaa päivää. Pääosin siksi, ettei alunperin suunnittelemani gaalan asu sitten pesun jälkeen enään sopinutkaan :-D Lauantaina oli kuitenkin kaikesta stressaamisesta huolimatta aivan täydellinen päivä. Uusiin ihmisiin tutustumista, Helsinki, mahtava seura, onnistunut ilta huikeassa Kattilahallissa Indiedaysin Blog Awardseilla ja tähän päälle vielä unohtumaton yö Helsingin yöelämässä. En voi muuta sanoa kuin huhhuh ja kiitos.

Kyllä kuitenkin tuollainen meininki ottaa veronsa ja tänään nukuin koulussa sohvalla ja kotona sohvalla ja melkein joka välissä vaan kun silmät oli mahdollista ummistaa. Nytkin väsyttää, joten unta on pakko painaa palloon hyvissä ajoin.

4
takki - sheinside , paita - h&m, housut - h&m,  kengät -nike

33

Ihanasta illasta gaalassa tuun varmasti kirjottelemaan vielä lähipäivinä enempi! Nyt kuitenkin kone kiinni ja iltapalan kimppuun. 
Hyvää alkanutta viikkoa ystävät :-)!!

4 comments:

 1. Anonymous26/4/16 13:32

  Moi

  mitä kampaamoa suosittelisit Jyväskylässä? pelottaa niin paljon mennä, kun ei ole mitään tietoa mikä on hyvä ja mikä ei... nimim. ylipuolvuottakampaajapakoillut :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä suosittelen Glo hairia ! En oo käyny oikein muualla Jyväskylässä kun siellä :-)

   Delete
 2. Anonymous26/4/16 18:04

  Ylemmälle anolle^ En oo jatta, mutta satuin eksymään kommentteihin :D Kampaamo verstas on ihan paras! Kaikki kampaajat huippuja, kuuntelee ja suunnittelee oikeesti asiakkaan kanssa. Nimimerkillä kolunnu lähes kaikki Jyväskylän kampaamot läpi, ei oo verstaan voittanutta! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous26/4/16 19:34

  Suosittelen ite Naps:ia tai Ks-tiimiä :) Toki aika kalliita ...

  ReplyDelete