Saturday, 16 April 2016

SNAPSHOTS

Pitkästä aikaa vuorossa muutamia tilanneräpsyjä, sekalaisia kuvia arjesta. Mussa on se huono puoli, etten juuri koskaan muista ottaa kameraa mihinkään mukaan ja tälläisiä sekalaisia kuvia tulee harvoin  kameran muistikortille. Näitä kuitenkin toivotaan tosi usein, joten koitan jatkossa ottaa sen kameran paremmin matkaan niin tulee tälläistäkin matskua enempi blogin puolelle :-)

11

Ulkona oli tänään niiin kiva keli, että uskalsin kiskaista päälle ohuen ohuen kevät/kesätakkini!

1

Yksi kivoimmista paikoista Seinäjoella, varsinkin iltaisin!

2

Erään iltalenkin seura! Tykätään Lanen kanssa käydä pienillä kävelylenkeillä. Meille muunmuassa mieluista puuhaa on etsiä hienoja "asuinalueita" ja taloja. Tätä tehtiin jo Jyväskylässä :-D
 Tekeekö kukaan muu tätä koskaan??

6

Nea ja Aili !!!

10413

Kävin tänään ottamassa elämäni ensimäisen tatuoinnin! Iiiiks

78

Nea ihana pörröpää

5

En yleensä osta mansikoita kuin kesällä, mutta tänään oli pakko ja voi että kun olivat hyviä !!

12

Otettiin Ailin kanssa asukuvia, mutta tuulen vuoksi joko hiukset tai tuo lerpattava takki oli lähes joka kuvassa aika mielenkiintoisen näköiset.. :-D En oo ihan varma julkaisenko tämän enempää näitä asukuvia..

14

Mun kamerapuoli tarvis aivan liikaa uudistusta. Uusi runko, pari uutta objektiivia, salama.. Mutta rehellisesti sanottuna se ei ole mahdollista tällä hetkellä. Pienin askelin kuitenkin, sillä sain vihdoin ja viimein hankittua vastavalosuojan oman 50 mm 1.4 seuraksi..

9

Pitkästä pitkästä aikaa Amarillon Big Burgeria!! Ihan ehdoton suosikki rillon listoilta ja tämän otan aina ilman bbq- kastiketta. En tykkää siitä yhtään..

3

Hanian matka on aika hyvin suunniteltu ja meidän kohdalla se tarkoittaa lähinnä muutaman päivän pläänejä ja paljolti mennään paikan päällä sitten fiiliksien mukaan :-D Seuraavan kerran onkin suunta tänne Jyväskylään päin vasta kun reissuun lähdetään!


Tulevat viikot sisältää paljon ohjelmaa, joten tälläisiä sekalaisia kuvia on varmasti luvassa! Nyt heitän pitsan uuniin (tosi terveellisesti eletty päivä) ja katson loppuillan netflixiä. Mukavaa lauantai-iltaa toverit!! 


No comments:

Post a Comment