Friday, 1 April 2016

FRIDAY LOOKS

Mukavaa perjantaita toverit! Istun tällä hetkellä sohvalla viltti korvissa. Kuvailtiin Vilman kanssa jo monta tuntia sitten tuolla pihalla ja ihan pienen hetken äsken hipsuttelin autolta tähän sisälle, mutta silti tuntuu että oon jossain syväjäässä!! Aurinko paistaa, keväinen fiilis mutta ei tuolla vielä kyllä mikään super lämmin ole.. Kuvat on ehkä vähän erilaisia kun yleensä, sillä joukossa on fisullakin napattuja otoksia! Mitä mieltä ootte? Jatkoon tälläiset vähän "erilaiset" asukuvat vai ei? Ja muutenkin on pitänyt kysyä, tykkäättekö että asukuvia on useita postauksessa vai vaan muutama selkeä kuva?

Mä tykkään näistä kuvista kyllä ihan superisti! En tiedä onko se tuo raikas vaalea tausta, joka saa asun pomppaamaan ihan omalla tavallaan esille kuin yleensä.. Tykkään kuitenkin kovasti!!
Huomenna suunnitelmissa on leirivalmennusta, kuten myös sunnuntaina! Siksi siis ei ole nyt nokka kohti Jyväskylää, kuten yleensä. Huomenna myös Vilman kanssa oli vähän suunnitelmissa pitää leffailtaa, joten hyviä leffaehdotuksiakin voipi jättää kommentteihin ;)

7118941063 takki - sheinside,  t-paita - h&m,  housut - h&m,  kengät - nike

1215

2 comments:

  1. The true cost!!! Löytyy netflixistä!

    ReplyDelete
  2. Mun mielestä saa olla reilumminkin asukuvia (tässä postauksessa ei vielä edes ollut mielestäni paljoa) ja erilaisillekin, esim just fisulla otetuille asukuville peukku ylös, tuo mukavaa vaihtelua näihin postauksiin!! Ja hei ihana asu sulla, ihana toi takki :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete