Friday, 29 April 2016

BLOGAWARDS2016

IBA_seina_160423_HAJ_4230117


Varmasti ootte lukeneet jo monista blogeista viime viikonlopun tapahtumista, mutta halusin silti tulla vielä itse teille kertomaan omia fiiliksiä kyseiseltä päivältä! Itse en kameraa gaalaan raahannut, joten kaikki kuvat ovat indiedaysin kuvagalleriasta lainattuja ja kuvien alla näkyy tiedot ken kuvat on räpsäissyt!!

Indiedays Blog Awards 2016 järjestettiin tänä keväänä Kattilahallissa, joka oli mun mielestä aivan nappi valinta kyseiseen tapahtumaan! Ainut vaan, että meidän taksikuski ei millään meinannut löytää paikan päälle ja lopulta minusta ja Jennistä muuttui karttureita ja suunnistettiin perille iphonen karttapalvelun avulla :-D Hahha. Perillä odotti monenlaista hienoa ja uutta ja tykkäsin gaalan kulusta ja paikasta sekä pidemmästä ajasta kyllä paljon enemmän kuin aikaisemmin. Seurailtiin alkuilta hyviltä paikoilta kun jälleen palkittiin blogeja eri kategorioista ja räpsittiin kuvia ulkomaalaisten suosikkibloggaajien kanssa.
Ilta meni muutenkin aivan huikeassa seurassa ja uusiin ihmisiin tutustuessa! Jenni oli jälleen mun ihanana avecina matkassa mukana ja meillä oli yllättäen jälleen ihan täsmäävät asutkin! Viihdyttiin Kattilahallissa ihan gaalan loppuminuuteille asti ja sieltä suunnattiin vielä viettämään huikeat tunnit Helsingin Showroomille! Oon melkeen sanaton siitä, miten mahtava ja yllätyksellinen ilta meille tulikaan. Haettiin yöllä vielä vähän purtavaa ja suunnattiin hotellille nukkumaan. Aamulla ihmeteltiin edelleen kuinka onnistunut ilta oli ja vähän myös kauhisteltiin muutamia illan ja yön aikana käyneitä tapahtumia xD (tästä ehkä järkytyitte tekin mun snapchatin puolella..)

Kaiken kaikkiaan kuitenkin huikea viikonloppu Helsingissä! Selvisin jopa junamatkastakin takasin kotia, vaikka viimeksi olin junalla kulkenut monta vuotta sitten. 

1234

Kuva: Ville Malja

123

Kuva: Ville Malja

12345

Kuva: Ville Malja

IBA_seina_160423_HAJ_4230338

Kuva: Henri Juvonen

Illan asuna toimi aikaisemmin samaisena päivänä Zaralta löydetyt ihanat housut, Dinskon korkokengät, Glitterin laukku, sekä jo hieman vanhempi Zaran toppi. Mitä tykkäätte? :-)

111111

Nyt kuitenkin aika lopettaa viikonlopusta höpöttely ja suunnata katseet kohti uusia seikkailuja! Monta ihanaa muistoa rikkaampana jälleen. Kiitollinen ja onnellinen 

4 comments:

 1. Ihania kuvia ja toi asu on superkiva♥♥ Multa löytyy toi sama Zaran toppi mut mustana. :-)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Peppi!! Toi toppi on kyllä ihana *.*

   Delete
 2. Apua mitkä pökät! Superihanat! Ostin kans just tollaset mustat enkä malta odottaa, että saan vetää ne jalkaani, mut noi punasethan on miljoona kertaa päheemmät... Ihana asukokonaisuus! :)

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. noi on kyllä ihanat!!! Hitsin pitkät mulle vaan :( Kiitos Essi :)

   Delete