Wednesday, 16 March 2016

TÄYDELLINEN VALMISTUJAISMEKKO?

Pian koittaa kesä ja juhlimisen aika. On ylioppilasjuhlia, valmistujaisjuhlia, yläasteen päättymistä ja muita tärkeitä elämän vaiheita, joita varten haluaa näyttää hyvältä ja tuntea olonsa hyväksi. Vuosi sitten tähän aikaan käytiin paljon kavereiden kanssa keskustelua valmistujaismekoista ja esiteltiin toisillemme toinen toistaan kauniimpia vaihtoehtoja. Netti on täynnä kaikkea, mitään ei uskalla hankkia kun pian tuntuu jo löytävän uuden ja paremman.. näin mä ajattelin. Oman mekkoni hankin vasta toukokuussa, eli en todellakaan ajoissa! Osa teistä on varmasti kevään ja kesän juhliin mekon hankkinut, mutta ehkä joku teistä vielä miettii vaihtoehtoja?

Mä valitsisin aivan erilaisen mekon mitä omissa valmistujaisjuhlissani oli. Se oli kiva, mutta nyt valitsisin toisin. Oon koonnut alle muutamia vaihtoehtoja, joista erityisesti tykkään ja pienten selityksien kera, että miksi. Tosiaan omat suuret ylioppilaskekkerini olen jo juhlinut ja mekkoni löytyy tästä postauksesta!


1111


värikäs mekko täältä , tum.siniset korkokengät täältä , valkoinen mekko täältä , vihreät korkokengät täältä , sekä korvakorut täältä !Mä tykkään älyttömästi t-paitamallisista mekoista! Kesällä myös tykkään käyttää paljon värejä ja yllä oleva mekko olisi varmasti varma valinta, jos haluaa erottua joukosta! Mekosta löytyy myös niin monta väriä, että kenkienkin suhteen riittäisi valinnanvaraa sekä laukkujen yms. Oon myös jokaisen mekon kohdalla ajatellut sopivuutta ylioppilaslakin, tai muun valmistujaislakin kanssa.

Valkoinen on myös aina varma valinta! Eniten erityisesti yo-juhlissa näkee paljon vaalean sävyisiä mekkoja ja ei yhtään ihme, ovat kauniita. Itse en viime vuonna halunnut valkoista, mutta jos nyt valitsisin valkoisen olisi se yllä olevan näköinen, tai jollain tapaa erilainen ja erottuva!


33333

mekko täältä , korkokengät täältä , mekko täältäValmistujaismekko ei saa mun mielestä olla liian avoin, eikä liian lyhyt.. Yllä olevat ovat vähän siinä ja siinä rajoilla, ovatko liian lyhkäsiä omaan makuuni. Mutta "skater dress" on malliltaan omaan makuuni, ja nämä kaksi yksilöä oli pakko jakaa myös teidän kanssa. Erityisesti yllä oleva pinkki ihastuttaa mua ja voisin melkein vannoa että tuo lähtee tilaukseen jos vaan aikaiseksi saan. Voi kai valmistujaisjuhlissa vierailevillakin olla ihania mekkoa *.* !!22222
keltainen mekko täältä , kengät täältä , korvakorut täältä ja mekko täältä 


Tästä kollaasista löytyy mun oma lemppari!! Nimittäin yllä oleva maksimekko, jonka löysin www.esprit.fi -sivuilta. Mä kannatan tosi paljon maksimekkoja kaikissa kesän juhlissa. Lakin kanssa tuokin kaunotar näyttäisi ihan älyttömän hyvältä. Jos nyt valmistuisin, mä todennäköisesti hankkisin jotain pidempää ja kukkakuosia, niin kesäistä ja tyttömäistä kuin olla ja voi.

Ylipäätänsä kukkakuosi ja räikeet värit on mun mielestä todellakin ookoo valmistujaismekoissa. Niin paljon näkee valkoista ja tummaa, mitkä nekin todella kauniita, mutta kesäisessä meiningissä värit kyllä toimii. Keltaista tai pinkkiä, sitä mä valitsisin.


44444

korvakorut täältä ja mekko täältä


Loppuun vielä yksi kaunis, näistä ehkä kaikkein juhlavin kokonaisuus. Tummansinistä, pitsiä ja selkeä kokonaisuus. Yksi parhaiten ylioppilaslakin kanssa sopivista väreistä on mun mielestä tummansininen ja tummansinisen kanssa käy myös hyvin monet eri värit. Pitsi on myös kesällä todella toimiva ja lookin kruunaa hopeiset korut ja simppelit kengät.

Tämän tyylisiä mekkoja mä pukisin, jos nyt saisin uusiksi valita. En malta odottaakkaan kevään ja kesän juhlia kun näkee niin kauniita kokonaisuuksia ja voi vaan kateellisena kuolata vierestä :-D Jos sulla on vielä mekko hankkimatta niin toivottavasti tästä oli jotain inspistä tai jeesiä. Kannattaa myös selata polyvoren kautta mekkoja. Sieltä nimittäin saa todella paljon ideoita ja vaihtoehtoja!

Mun oma lemppari kävikin jo ilmi, mikä näistä on sun suosikki?

*Lähteenä Esprit.

8 comments:

 1. Anonymous16/3/16 19:17

  hirveitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. olipas asiallinen kommentti. toivottavasti sulle tuli hyvä mieli kun sait tuon sanottua :-D
   mutta tottahan se on, ettei kaikki tykkää samasta kun toiset. Mä voisin pukea noista päälle minkä vaan!!

   Delete
 2. Anonymous16/3/16 20:52

  Olipa ihana postaus! Itselläni on (toivottavasti ainakin) ylioppilasjuhlat keväällä ja olenkin kaivannut hieman inspiraatiota juhlatyyliin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) no mutta hei hyvä jos sait tästä yhtään inspistä ja pidetään peukut pystyssä että saat painaa valkolakin päähän :)!

   Delete
 3. Anonymous18/3/16 18:12

  Kiva postaus! :) Itelläni on melko iso rintavarustus mutta muuten oon melko normaalipainoinen. Onko sulla ideaa minkä mallinen mekko mun vartalolle voisi sopia? Ite tykkään paljon just noista skater mekoista, mutta pelottaa että olisin liian tyrkky jos vedän sellaisen päälle! Oon myös miettiny sen mallista mekkoa millanen sulla näytti olevan sun yo-kuvissa, mutta toisaalta en ole ihan niin laiha kuin sinä, niin en tiedä miten se istuisi :D onko vinkkejä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva että tykkäsit! :) hmm, en oo ammattilainen näissä asioissa joten paha alkaa sanomaan. Melkeen kannattaa lähtee ihan kokeilemaan eri tyylisiä ja kattoa mikä omaan silmään eniten mielyttää. Mutta isolla rintavarustuksella en lähtis hirveen avointa mekkoa etsimään ainakaan, ettei juuri liian tyrkyksi menis :D

   ehkä joku näiden mallinen/tyylinen mekko voisi olla hyvä;

   http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/elise-ryan-555/chiffon-skater-dress-555304-286/
   http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/nly-trend-917/wrapped-dress-917591-286/
   http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/club-l-714/pleated-high-neck-dress-714916-1/http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/juhlamekot/john-zack-911/open-split-sleeve-chiffon-dress-911295-243/

   eriryisesti oversize mekot ovat nättejä ja parilla ystävälläni joilla juuri itseäni isompi rintavarustus, niin pukivat juhlapäivänä yllä olevien tyylistä ja sopivat kyllä heille erittäin nätisti! Mutta kokeile eri tyylisiä niin löydät varmasti sulle sopivimman ja varmasti hyvältä voi näyttää myös sellainen ihonmyötäinen mekko :) Tsemppiä mekon löytämiseen!

   Delete
 4. Anonymous18/3/16 23:18

  Ööhmm… noi on kaikki aika kamalia yo-mekoiks.. kyl noi rantamekkoina ja grillibileisii menis mut ootko tosissas? Halusit vaa tehä ajankohtasen postauksen yo-juhlii liittyen ja huonolla menestyksellä

  ReplyDelete
  Replies
  1. harmi että oot tota mieltä :D meillä on erilainen maku! ei siinä mtn väärää oo!
   mutta me eletään 2016 vuotta.. ei enää tarvi olla niin tiptop tietynlainen mekko, tietynlaisin kriteerein kuten ehkä joskus kymmenen vuotta sitten on ollut , ei sillon näkyny paljoa värejä ei erikoisia mekkoa ei mtn sellaista. nykyään niitä näkee ja mun mielestä yllä olevat on aivan täydellisiä valintoja valmistujaisiin :D ja kyllä halusin tehdä ajankohtaisen postauksen ja toteutin sen niinkuin itse näin, mekot ovat itse valitsemiani ja jos sinä koet ne grillijuhliin sopiviksi niin laita grillijuhliin! mutta kato tänä keväänä valmistuvia niin näet tämän tyylisiä mekkoja, et pelkkiä simppeleitä mustia ja valkoisia kaapuja niinkuin ennen.

   Delete