Sunday, 20 March 2016

MYDAY - VIDEO 19.3

Vihdoin ja viimein, luvattua myday- videota! Materiaali on tosiaan eiliseltä lauantailta ja aika hyvin video tiivistää mun eilisen päivän. Treenivideot tosin on erittäin vajaita, jos sitä ihmettelette. Yksin salilla on aika vaikea kuvata mitään + oli kieltämättä myös ahdistavaa sijoitella goprota sinne tänne, mutta jotain irtos salitreenistäkin tähän videoon! Kiinnostaisko teitä jonkunlaiset treenivideot tällein gopro- videoina?

Laittakaa tosiaan laatu parhaimmalle mitä saa. Mua harmittaa ettei tällä jo vähän vanhemmalla goprolla kovin hyvälaatuisia videoita saa, mutta onhan nää parempia kun ei mitään! Ja video saattaa olla, ettei sitä näe mobiililaitteella, en saa sitä ongelmaa ratkaistua vaikka youtubesta asetukset on niin, ettei pitäis mitään ongelmaa olla.. arghMitä tykkäsitte videosta :-) ?

20 comments:

 1. Mulla ainakin näkyy video ihan normisti kännykälläkin! :-) Superkiva myday ja hauskaa vaihtelua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi no hyvä!! ja kiitos :)))

   Delete
 2. Anonymous20/3/16 11:59

  Tykkäsin! Paras näkemäni My day video - ja oon nähny monta! Vieläku oisit ihan nukkumaan menoon asti tehny eli vähän pidempään ku kotiin saapumiseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho vau, kiitos! oli tarkoitus kyllä joo, mut en tehny illalla mitäääääään, joten ajatteli että tuohon kohti hyvä lopettaa :p

   Delete
 3. Tosi kiva video, tykkäsin paljon! Treenivideot ois musta huippuja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti Veera, kiva kuulla! :)

   Delete
 4. Anonymous20/3/16 16:45

  Tosi kiva my day- video! Oli oikein onnistuneesti toteutettu, ei ehtinyt tylsistyä yhtään :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. jees mahtavaa! siihen mä pyrinkin ettei tylsistyis missään kohin :-)

   Delete
 5. Anonymous20/3/16 18:04

  eiks sua hävetä kuvailla salilla:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kieltämättä vähän :--D mutta ei sinänsä hävettäny vaan ahisti.. mutta nykymaailmassa salilla kuvataan niin paljon että ihan normaalia se melkii on :-d

   Delete
 6. Anonymous20/3/16 18:23

  Tosi siisti video, lisää näitä - sun elämä on muutenkin kiinnostava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah "kiinnostava" :----D en nyt sanois mutta hauska kuulla että joku ajattelee noin! näitä kyllä varmasti tulossa lisääkin :)

   Delete
 7. Anonymous20/3/16 18:29

  Mikä toi eka biisi on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. my girl - The foo conspiracy :-)

   Delete
 8. Olipa hauska kattoo sun Mydaytä tällein itsekin Jyväskyläläisenä kun näky tuttuja paikkoja! Mä käyn kans salilla tuolla Fitness24Sevenillä :)

  http://katja-positivevibes.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah x) kiitos! se on kyllä hyvä sali !! :-)

   Delete
 9. Anonymous20/3/16 21:48

  tosi kiva video! ja vitsi ne trikoot näytti kivoilta kun sovitit, pakko kysyy että mitä makso? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos!! ne on ihanat, oli pakko napata mukaan hihihi, aika kallis hinta tosin (60e), mutta niken trikoot niin en yhtään ihmettele :-D täytyy kyllä sanoa että parhaat trikoot täähn mennessä mitä oon omistanu, pysyy niin hyvin jalassa!

   Delete
 10. Anonymous20/3/16 23:34

  Hei tosi kiva video tosi tollai helppo kattoo :D ! Ja ihanat noi aurinkolasit, mist ne on? Ja mite teet et otatko meikit pois enne salii vai peseks ne vaa pois sit sali jölkee suihkus yms? Oon vaa miettiny ku mu iho menee karseeks jos vähäkä hikoilee meikit naamal.... -.- mut tämmösiiii lisää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! kiva kuulla :--) aurinkolasit ostin barcelonasta jostain ihme liikkeestä, jonka nimeä en muista yhtään :/ oli kuitenkin joku ihan outo, eli ei valitettavasti varmaan edes nettikauppaa omaa.. ja mä treenaan aina ilman meikkiä!! ellei oo poikkeustapaus kuten lauantaina oli :-D Unohdin ottaa puhdistusliinoja mukaan, joilla saa nopeasti suurimman osan meikistä pois ennen treeniä, joten meikillä mentiin. todella ahdistavaa oli kyllä :-D ilman meikkiä paljon parempi ja ihokin tykkää! joten suosittelen kyllä aina ilman meikkiä treenaamaan :)

   Delete