Friday, 25 March 2016

BCN DAY3

Vielä olis vuorossa viimeisen päivän kerrontaa, sekä mahdollisesti vielä video Barcelonasta. Reissusta on jo tosiaan pian kuukausi, joten eiköhän oo aika pistää pakettiin nämä BCN- postaukset!

13

Viimeinen kokonainen päivän Barcelonassa oli perjantai. Lauantaina sitten oli vuorossa matkustuspäivä, josta ei tosiaan sen ihmeellisempää kerrottavaa ole. Mainittakoon kuitenkin että Barcelonan lentokenttä... huhhu..
No mutta perjantaina! Aamu alkoi taas aamupalalla huoneessa, laittautumisella ja valmistautumisella päivän suunnitelmiin. Lähdetiin käppäilemään ja etsimään Arc de Triomf riemukaarta, joka löytyikin ihan nurkan takaa meidän hotellin vierestä. Riemukaaren luota aukesi valtaisa puistoalue, jota kierreltiin rauhasssa auringon porottaen kuumasti taivaalla. Tykkäsin kovasti kyseisestä puistoalueesta ja fiiliksestä mikä siellä oli. Alueelta olisi löytynyt myös eläintarha, mutta jätettiin se tällä kertaa väliin.

Suunnattiin pian metrolla Catalunya- aukion läheisyyteen ja lähdettiin La Ramblalle kurkkaamaan iso  kauppahalli ( La Boqueria ). Yllä oleva kuva kertoo varmasti yhdessä kauneudessaan sen, miten ihana paikka tuo kauppahalli oli. Tuoreita hedelmiä, jäätelöä, suklaita, herkkuja, leivoksia, mausteita jne. Hinnat myös erittäin halpoja varsinkin hedelmien osalta ja muutenkin. Voin vaan kadehtia paikallisia jotka pääsevät tuonne päivittäin..
Kauppahallin jälkeen syötiin ja hypättiin metrolla kohti Lilla Diagonial - ostoskeskusta, josta löytyi Primark ja moni muu. Meillä vierähti monen monta tuntia tuolla pysähdyksellä ja seuraavaksi otettiin suoraan metrolla suunta hotellille heittämän hetkeksi jalat kohti kattoa. Pakattiin tässä välissä myös kamppeita matkalaukkuihin ja valmistauduttiin tulevaan matkustuspäivään.

Viimeiselle illalle oli tarkoitus myös suunnata katsomaan Magic Fountain of Montjuicille valonäytöstä. Tarkemmin kyseessä oli siis valtavan suihkulähteen, valojen ja musiikin esitys. Ihmisiä tuolla oli ihan älyttömästi ja ennen esityksen alkua meitä viihdytti nuori poikaporukka, jotka tanssivat ja keräsivät rahaa näytöksellään. Tuo valoshow oli kyllä aivan mahtava kokemus illan hämärtyessä. Mun snapchattia seuraavat näkivätkin tuolta hyvin videomateriaalia!

Sen ihmeellisempää ei meidän viimeiseen päivään sisältynyt ! Antaa kuvien puhua puolestaan :-)

1234657891012111514171618212219

Kokonaisuudessan reissu oli ihana. Ensi kerralla vaan lämpimämpään aikaan ja pidemmäksi aikaa! Tuossa kaupungissa on niin paljon nähtävää ja koettavaa.


Mitä ootte tykänny näistä BCN- postauksista? Vieläkö kiinnostaa videomateriaali tai puhelimella räpsityt kuvat ;-) ?

10 comments:

 1. Oi mitä matkakuvia! Varsinkin noi hedelmät saa mun kuolaamaan! :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Ja unohdin laittaa tohon äskeiseen lisäksi että videot kiinnostaa ehdottomasti ja puhelinkuvat myös! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous27/3/16 15:18

  Tiesitkö että sun poikaystävä on tinderissa?? 👀

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous27/3/16 23:06

   Miks ihmeessä :D onko ollu koko teiän suhteen ajan

   Delete
  2. no ei :DDD eilen yöllä tehtii kaikki tinder käyttäjät , tnä poistettiin AHAHAH

   Delete
 4. Oon lukenu kaikki nää Barcelona postausten otsikot ekana "bacon" oompa tyhmä XD mut tosi kivoi kuvii kyllä on! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah :DD kui hyvä!!
   kiitos siiri :)

   Delete
 5. Anonymous26/5/16 12:45

  Muistatko hotellin nimeä missä yövyitte? Ja jos saa kysyä, niin paljon maksoi per yö? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hotelli oli nimeltään Nh Podium! Mä en matkaa varannnut joten en yhtään tiedä hintoja :/ Mutta netistä varmasti löytyy vastaus tuohon :)

   Delete