Saturday, 12 March 2016

BCN DAY2

Toisena kokonaisena päivänä Barcelonassa oli päivän tarkoituksena nähdä kaksi kipaletta nähtävyyksiä, nauttia hyvää ruokaa ja tietysti kierrellä niitä kauppoja.. :-D Kuvasaldo ei tältä toiselta päivältä, eli torstailta ole kovinkaan suuri, mutta nämä muutamatkin kuvat kertovat meidän päivästä paljon!

14

Aamu alkoi aamupalalla ja laittautumisella.

13

Ensimäisenä oli suunta Sagrada Familia kirkkoon, jossa meillä oli etukäteen varattu opastettu kierros. Paikalla piti olla tiettyyn aikaan ja tottakai meillä tuli kiire ja loppumatka kirkolle meni juoksuksi :-D Mutta kerettiin hyvissä ajoin ja löydettiin perille, vaikka tosiaan ihan kartan avuin mentiin.

Mä en ole mikään nähtävyyksien suurin fani, enkä itse olisi lähtenyt kaikkia näitä paikkoja näkemään, mutta en kyllä kadu lainkaan. Kyseinen kirkko on aivan valtava, kaunis, näyttävä. Opas kertoi paljon kiehtovia asioita ja teki kierroksesta todella mielenkiintoisen. Jos jotain, niin käteen jäi ainakin unohtumaton kokemus yhdessä maailman kauneimmista kirkoista ja paljon uutta tietoa pieneen päänuppiini!

111012

Kuvat tuolta on kauniita, mutta tuo kirkko pitää kyllä nähdä ihan itse!! Jos siis suuntaat Barcelonaan niin suosittelen.

9

Torstain aamu oli todella kylmä ja tuulinen. Kirkolla pyöriessä tuli oikeesti ihan sairaan kylmä ja olis tehnyt mieli pukea päälle pipo ja toppatakki.. lämmin kaakao ja pieni purtava kirkkokierroksen jälkeen pelasti kyllä paljon!

837

Sagrada Familialta lähdettäessä ostettiin kymmenen matkan metrokortit ja lähdettiin suunnistamaan metrolla. Metrosysteemi Barcelonassa on simppeli kunhan käsissä on metroverkostojen kartta sekä varma tieto siitä, missä tulee jäädä pois.

Me mentiin metrolla jonnekkin (:-D selkee..), lähelle keskustaa ja odoteltiin sielä bussia jolla lähdettiin kohti Park Guell - puistoa. Me jouduttiin odottamaan kyseistä bussia ikuisuus ja matka puistoon kesti myös ikuisuuden liikenteen vuoksi.. mutta se oli sen arvoista sillä Park Guellin puisto oli myös kaunis paikka ja sieltä oli upeat maisemat merelle päin! En tosin ymmärrä miksi siellä vierailusta piti maksaa, mutta toisaalta sieltähän ne hyvät rahat vetää kun niin paljon turisteja käy ihastelemassa puistoa!

65412

Kuten jo mainitsin, ei tämän päivän kuvasaldo kovin suuri ole, mutta haluan käydä nämä päivät päivä päivältä läpi ja näissä tunnelmissa meni meillä torstai! Kierrettiin myös kaupoilla, mutta kaupoista ja ostoksista jutellaan myöhemmin tarkemmin. Barcelona oli torstainakin ihana, kylmästä aamun tuulesta huolimatta nautitiin tuolloinkin kauniista aurinkoisesta säästä !

<3

6 comments:

 1. Oon käyny varmaan 4 kertaa tuolla mosaiikkipuistossa, eikä koskaan ole tarvinnut maksaa, hassua että siitä on tullut maksullinen! Sinne pääsee myös aika kätevästi niitä liukupotaita pitkin alhaalta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa! Itse isolla puistoalueella sai ilmaiseksi kiertää, mutta juuri tuonne mosaiikkipuistoon taisi olla 8euron pääsymaksu :/ Ja mä en nähnyt mitään liukuportaita :o missähän ihmeessä ne on ollu x)

   Delete
 2. Anonymous15/3/16 13:35

  Muistatko yhtään, paljonko maksoi teiän lennot / hotellit? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mä osaa valitettavasti sanoa yhtään :/

   Delete
 3. Ihania kuvia!! Vaikuttaa niin kivalta toi teidän reissu :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos Kiia! Oli kyllä ihana reissu :) kiva jos se välittyy näistä postauksistakin!!

   Delete