Monday, 8 February 2016

MITÄ KUULUU?

Mulle kuuluu super hyvää!! Mua ei oo taas täällä muutamaan päivään näkynyt, mutta syynä taas yksinkertaisesti kiire. Viikonloppuna olin Jyväskylässä ja suurin osa ajasta kului valmentelemassa seuramme junioreita, jotka suuntasivat sinne leireilemään. Kerkesin nähdä myös kavereita ja muuta mukavaa. Nyt kuitenkin hiihtolomaan asti pysyttelen täällä Seinäjoella, tosin tulevana viikonloppuna taitaa käydä suunta etelämpään Suomeen x)

Puhelimeen on tallentunut taas yllätys yllätys enemmän kuvia kun kameraan, joten nyt olis hyvä aika taas tyhjentää kuvia tänne blogin puolelle! Mä muuten sain veljeltäni käyttöön gopro- kameran ja mietinkin, kiinnostaisiko teitä nähdä joku päivä mun arkea sen kautta? Kertokaa!

1

Oon kokeillu lähiaikoina kaikkia kesävaatteita, oon niin innoissani kaikesta tulevasta reissusta sun muuta. Omat lempparilempparit on ehdottomasti nuo Leviksen shortsit! // Kerran oli onnistunut naamapäivä ja ihan onnistunut selfiekin. Kaulassa mun lemppari koru! // Vietettiin iltaa reipas viikko sitten kaverilla Jyväskylässä mm. näiden ihanien naisten kanssa <3 // Omilla ylppäreilläni oli J.P Chenetin Ice Edition- kuoharia ja tykkäsin siitä kovasti! Oli pakko muistojen vuoksi ostaa tuota ja oi että tuli ihan kesäinen fiilis ja mieli. Valmistumisestakin on jo melkeen vuosi aikaa, huhhuh..

2

Käytiin Ailin kanssa eräs aamupäivä mäkkärissä, jossa tulee käytyä yhä harvemmin ja harvemmin.. Otin herkku mango- smoothien. // Lanen kanssa viime torstaina pyörähdettiin kaupoilla ja asuna toimi aina varma kokomusta. // Divaaa huulilla *.* // Opiskelijakortilla täällä sjoella saa big burgereita 2 yhden hinnalla ja tota tarjousta onkin aika urakalla hyödynnetty :-D Eräs ilta suunnattiin Vy tiimimme kanssa Amarilloon syömään.

3

Aurinkolasit täyttä rakkautta! // Oon tykännyt tehä paljon eri smoothieita. Kokeilin ensimäistä kertaa mangoa perusvarmojen banaanin ja mustikan sekaan ja toimi! // Valmentelu on sujunut oikein hyvin ja naiset on kehittyny ihan älyttömästi!! Pitäiskin kirjoitella teille enempi juttuja lajista nyt taas kun sen parissa on valmentajana. Jos teitä kiinnostaa? // Perfff

4

Tämän ihanuuden olenkin unohtanut esitellä! Valitsin Sheinsideltä jo viime vuoden puolella tämän ihanan jumpsuitin, mutta perille tämä saapui vasta tammikuun puolella.. Oli aluksi tarkoitus pukea tämä uutenavuotena, mutta postin kulku mikä kulku.. Tää on kyllä ihana! Mulle ehkä vähän liian lyhyt selän mitoitukseltaan..

Ei kuitenkaan sen ihmeempiä kuulu mun lähiviikkoihin! Nyt suuntaan salille pitkästä aikaa ja käyn vetämässä kunnon rääkkitreenin, sitä oon kaivannut. Ja hei, hyvää kivaa alkanutta viikkoa ystäväiset :-)

4 comments:

 1. Anonymous8/2/16 19:06

  Jooo molemmat postausideat jotka tuolla mainitsit kuulosti hyvältä! Että toteutukseen vaan, sitä odotellessa :)
  -R

  ReplyDelete
 2. Kiva postaus! Ja huippua viikkoa myös sille puolelle ruutua :-)

  ReplyDelete
 3. Olis kyllä tosi kiva nähdä gopro videota!:)

  ReplyDelete
 4. joo gopro video ois tosi jees!

  ReplyDelete