Thursday, 14 January 2016

MITÄ HALUATTE NÄHDÄ JA LUKEA?

323

Viime postauksesta on ikuisuus. Oon kirjotellut viikko sitten viimeksi, mutta tuntuu sitäkin pidemmältä ajalta. Oon tavallaan unohtanut tulla tänne, en oo muita blogejakaan juuri lukenut, tavallaan viikon ollut ajattelematta tätä. En tarkoituksella, mutta ehkä syynä se ettei ole ollut mitään mistä höpöttää. Mä en ole tehnyt mitään ihmeellistä, oon kutakuinkin vain pyöritellyt viikon peukaloita ja ihmetellyt elämää :--D No ei nyt ihan, mutta kuitenkin. Yhden yhtäkään kuvaa en oo saanut talletettua kameralle, puhelimestakin niitä löytyy hyvin vähän.. Aika jälleen ottaa itseä niskasta kiinni, huomaa nimittäin että jotain puuttuu elämästä kun ei ole täällä kirjoittelemassa ja jakamassa kuvia.
Huomenna onneksi jo suunnitelmissa saada kuvamateriaalia aikaiseksi ja viikonloppuna on aikaa paneutua tähän blogiinkin jälleen enemmän. En siis missään nimessä oo jatkamassa tätä hiljaiseloa!

Mutta kysyisin nyt näin otsikkoon palaten vähän teiltä, että mitä te haluaisitte mun blogissa nähdä, lukea? Postausideoita otetaan mielellään vastaan, niitä on aina mukava toteuttaa. Joten kertokaa ihmeessä ajatuksianne ja tuntemuksianne? :-)

13 comments:

 1. Anonymous14/1/16 15:33

  Sun asukuvia sekä ostoksen esittelyitä on kiva katella. Lisäksi olis kiva kuulla sun opiskeluista!

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/1/16 16:15

  Katsaus sun arkipäivään tekstinä tai kuvien kanssa! Esim. Millasia sun koulupäivät yleensä on.

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/1/16 17:02

  Komppaan äskeistä anoa! Päivä mun kanssa -postaus olis kiva! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/1/16 17:18

  Komppaan edellisiä

  ReplyDelete
 5. Anonymous14/1/16 17:28

  ois kiva nähdä teiän kämppää, perus arkipäivä postauksetkin on kivoja, vaikka puhelinkuvilla!:)

  ReplyDelete
 6. Anonymous14/1/16 17:33

  Olis kiva tietää sun opiskelusta ja miten ootte rahallisesti selviny siellä. Myös olis kiva saada vinkkejä opiskelijan arkeen esim. ruokiin.
  Ja sit asunnon esittely olis kiva ihan videona tai kuvina. Jos oot yhtään kiinnostunut tekemään videoita ne olis kivoja aina välillä.

  ReplyDelete
 7. Asupostauksia, vinkkejä lukioon liittyen tai yleisesti kouluun,liikunta-aiheisia postauksia, myday-tyyppisiä postauksia, how to style-postauksia, arkimeikkiä ja juhlameikki tutorial...

  ReplyDelete
 8. Anonymous14/1/16 21:28

  Ois kiva kuulla vähä sun crocodiles joukkueesta :)

  ReplyDelete
 9. Anonymous14/1/16 21:33

  kirjoita nyt edes jostain!:D kämppäpostaus ois kiva.

  ReplyDelete
 10. Anonymous15/1/16 07:32

  opiskeluuun liittyvää, jotain "opiskelijan helpot ruokavinkit" postausarja olis mieleen:D (aina puuttuu ideoita..), meikkitutoriaali niin että meet ihan kokonaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja hmm aina oon tykänny myös sun asukuvista!:)

  ReplyDelete
 11. Anonymous15/1/16 15:43

  Ois kiva kuulla sun reenaamisesta ja esim sali ohjelmista! :) Ittellä tuntuu kaikki olevan niin hakusassa, et ois kiva saada inspiraatioo ja ehk vinkkei...

  ReplyDelete
 12. Anonymous16/1/16 19:34

  Sun opiskeluista olis kiva kuulla tarkemmin ja sit treeni ja ruokapostaukset olis kivoja!

  ReplyDelete
 13. Anonymous17/1/16 16:09

  Itselläni tuli mieleen, että sähän taidat olla lähtöisin Jyväskylän läheltä niin olisi mukava kuulla Jyväskylän plussia ja miinuksia. Olen nimittäin miettinyt sitäkin yhtenä vaihtoehtona ensi vuodelle, kun yliopistoon olisi tarkoitus hakea. Lisäksi olisi kiva kuulla lisää alastasi mitä opiskelet.
  Ps. Blogisi on kyllä ihan huippu, etenkin asukuvat sekä postausten runsaus. Jatka samaan malliin!

  ReplyDelete