Sunday, 3 January 2016

HAPPY NEW YEAR

y

Uusi vuosi, uudet kujeet! Aika jättää taakse vuosi 2015 (vaikka kerran sitä vielä muistellaan yhden postauksen parissa..), ja suunnata katseet kohti vuotta 2016. Mulla on paljon kivoja suunnitelmia tälle vuodelle ja tiedän että tuleva vuosi on ainakin yhtä hyvä kuin edeltävä, toivottavasti vielä parempi. Tästä vuodesta höpöttelen varmasti lähipäivinä uudemman kerran..

Nyt kuitenkin kurkkaus 2015 vuoden viimeiseen päivään, sekä tämän vuoden ensimäisiin hetkiin! Uutena vuonna mä..

qq

Aloitin päivän ihanien tyttöjen kanssa paljuilemassa ja rentoutuen.

wdtzz

Söin herkkuruokaa..

x

Meikkasin pitkään.. en tehnyt hiuksille mitään! Asukriiseilin toki myös..

1123123

Otin super monta kuvaa instagramiin. Pommitin myös snapchatin puolella.. :-D

qwsadrd

Onnistuin hyvin meikissä!! Glitteriä ja viininpunaista huuliin..

f

Nautin hyvästä seurasta, kavereista, rakkaista ihmisistä. Söin viimeisiä sipsuja ja herkkuja ennen vuoden vaihtumista, tein parit naminami drinkit, pelailin pelejä, leikin kissan kanssa, katselin raketteja, otin kuvia,  vaihdon 0.00 pusuja ja haleja, poltin sädetikkuja, valvoin pitkään..

abc

Mulla oli ihan huippu kivaa, toivottavasti se välittyi näistä muutamista kuvista. Toivottavasti myös teillä oli onnistunut vuoden vaihde! Huomenna kurkataan vielä vuoteen 2015 ja muistellaan sen parhaimpia hetkiä, huomenna myös suunnataan Lanen kanssa takaisin Seinäjoelle ja arki jatkuu siellä viikon päästä. Nauttikaamme vielä siis viimeisistä lomapäivistä!! Oikein mukavaa alkavaa viikkoa:)

No comments:

Post a Comment