Monday, 7 December 2015

UUSI LEMPPARI NEULE

IMG_9999

Mukavaa maanantaita toverit! Mun maanantai on pitkästä aikaa ollut ihan mieluisa, ainakin tähän asti. Yleensä maanantaiden kirous painaa päälle ja väsy on tässä vaiheessa päivää ihan tajuton, mutta vielä riittää virtaa ja kohta suuntaankin ruokaostoksille ja muutaman muun jutun kaupoilta noutamaan. Pitäis myös illasta hoitaa alta pois aikas runsas määrä koulujuttuja, mutta en murehdi niitä nyt vielä, justhan sanoin että tää on hyvä maanantai!!

Päälle tänään kiskaisin "vaihteeksi" jotain rentoa = legginsit ja ison neuleen. Tuo neule on uutukainen mun vaatekaapissa ja heti uusi lempparikin. Kyseinen yksilö on ginatricolta ja aivan super pehmoinen ja ihana päällä!!

Collage1IMG_0003IMG_993511IMG_0001CollageIMG_994811IMG_0004IMG_9998

Mulla ei teille mitään sen erikoisempaa asiaa ole. Muutakuin muistuttelen teitä danielwellington.com alennuskoodista, jolla saatte sen 15% alen koko valikoimasta! Koodi on siis JATTAJENNA.

Heillä on myös super kiva tarjous jouluun asti voimassa, nimittäin he ovat koonneet muutaman kivan paketin josta löytyy kello sekä NATO- ranneke ja päälle vielä kaunis joulupaketointi!!  Ja yhteishinta tälle ei ole lainkaan paha. Nämä tarjoukset löydätte heidän etusivuilta!!


3 comments:

 1. Anonymous7/12/15 19:12

  Onko paita tarkoituksella väärinpäin? Ihana joka tapauksessa!<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. sen kuuluu olla tuollainen :) ihan oikein päin on xd

   Delete
 2. Ihana toi sun tummempi tukka <3

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  ReplyDelete