Thursday, 24 December 2015

MERRY XMAS

Nää kuvat kertoo aika hyvin tämän jouluaaton fiilikset. Ollaan nukuttu pitkään, katsottu jouluohjelmia, syöty joulupuuroa, käyty haudoilla, joulusaunottu, leivottu torttuja, koristeltu vähän pipareita, laittauduttu, kuunneltu joulumusiikkia, syöty ähkyyn asti jouluruokaa, avattu joululahjoja ja rentouduttu toistemme seurassa. Tekemisen täyteinen, ihana aatto. Älytöntä vauhtia tämäkin päivä hujahti ohi ja vuoden päästä hössötetään joulua seuraavan kerran.. Toki tässä vielä muutamat tunnit on, mutta uskon että uni tulee tänään normaalia aikaisemmin!

117161310119851415187642

Hieno keino näyttää joulun look :-D En pystynyt valoisassa ulkona kuvia ottamaan, mutta snapchatinkin puolelle jo päivittelin jouluista naamaa. Laitoin punaa huuliin ja mustan perus mekon normaalin pyjamajoulu- lookin sijaan.

3

Sain myös hurjasti ihania lahjoja, vaikka mitään en edes toivonut! Lahjoja voin kuvailla jos sille on kiinnostusta. Huomenna onkin sitten luvassa lopun jouluruoan nauttiminen naamariin ja pakkaaminen. Lauantaina aamulla otetaan nokka kohti Rukaa! Ei teistä kukaan sattuis olemaan sielläpäin :)?

Mutta hei, se kaikista tärkein! Oikein ihanaa joulua teille rakkaat lukijat! Kiitos myös teille, en tiedä oonko koskaan kiitellyt, mutta teidän takia tätä on aivan parasta tehdä. Nauttikaa ja syökää, ootte ihania. :*

2 comments:

  1. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Hyvää joulua sinullekkin. :)

    ReplyDelete
  2. Kiva postaus :) mä ainakin näkisin mielelläni pientä esittelyä lahjoista. Hyvää Rukan reissua!

    ReplyDelete