Wednesday, 30 December 2015

LAST POST OF THE YEAR

Kuten otsikosta huomaamme, on aika raapustaa vuoden 2015 viimeinen postaus! Taisin jo viime vuoden lopussa todetakin, että näin "vanhetessa" vuodet vierii eteenpäin älyttömän hurjaa vauhtia ja näin kävi tänäkin vuonna. Tuntuu että vasta olin vielä lukiossa, vastahan mä valmistuin ja vastahan oli vielä kesä ja kaikki ihanat kesän reissut. "Karu" totuus kuitenkin, että eteenpäin mennään, viisaammiksi tullaan ja vanhetaan. Jotenkin kauhistuttaa ajatella että tulevana vuonna täytän jo 20.. Ikäni alkaa numerolla kaksi?! Jestas.. vanha olo hahah.
Mä tuun tekemään vielä katsauksen vuoteen 2015, mutta se julkaistuu vasta kuudentoista puolella. Nyt viimeisen tämän vuoden postauksen kunniaksi kerron teille hieman meidän ihanasta parin päivän reissusta lumiseen maailmaan, ihanalle Rukalle!

Reissu kesti lauantaista tähän päivään, eli keskiviikkoon. Reissun ideana oli käydä nauttimassa lapin lumisista maisemista, laskea rinteitä päivät pitkät ja nauttia toistemme seurasta. Mäessä tuli käytyä kolmena päivänä, neljäntenä ei enään jaksettu, vaan nukahdettiin keskellä päivää juuri ennen lähtöä. Ulkona touhuaminen kyllä vie voimia, mutta aivan ihanan virkistävää peuhata lumen kanssa kun sitä täällä meillä Jyväskylän suunnilla ei oikeastaan yhtään ole. Eilen myös hypättiin pitkästä aikaa moottorikelkkojen selkään ja huristeltiin reipas 60km lenkki mm. Rukan ympäri. Mä olen pienestä asti ajellut kelkoilla ja tykkään tuosta puuhasta ihan älyttömästi!! Mutta kyllä, ihana reissu kaiken kaikkiaan nyt takana päin. Kuvia en ottanut yhden yhtä kameralla, mikä on aika yllättävää mutta kovat pakkaset pisti pelottamaan, enkä halunnut alkaa sitä rinteeseen raahaamaan. Kivoja kuvia tuli onneksi ihan puhelimellakin, jossa kyllä todella hyvä kamera. Ja kattokaa miten kaunis auringon-nousu joka päivä nähtiin! Kaunista katseltavaa.

12345

Nyt istun kotona tavaramäärän ja kassien ympäröimänä. Pitäisi purkaa jos jokunen kassi, mutta se jääköön seuraavaan päivään. Nyt rentoudun, lakkaan kynsiä ja suunnittelen huomista asua! Ihana jälleen juhlia kaveriporukalla vuoden vaihtumista, vanhenemisesta huolimatta mä tiedän että vuodesta 2016 on tulossa loistava. Mutta hei, oikein ihanaa uudenvuoden viettelyä ja 0.00 hetkiä!! Nähdään taas ensi vuonna, muistakaa ampua varoen niitä raketteja huihui.. :*

8 comments:

 1. Kiva postaus ja ihania kuvia. :-) samoissa maisemissa tuli vietettyä mullaki joulu.

  Ja hei, aina pakkoa päteä kun kuulee Rukan tai Kuusamon yhteydessä sanan Lappi - ne eivät kuulu Lappiin :-D

  Mut anyways, kiva blogi, keep on going ;-)

  ReplyDelete
 2. Ruka ei oo Lappia! :)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia! Tuli kamala hinku päästä laskemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) oli kyllä pitkästä aikaa ihanaa!

   Delete
 4. Anonymous1/1/16 21:05

  Oot joskus kauan sitte tehny pari videoo lanen kanssa nii löytyykö niitä enää mistään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo en tiiä onko ne julkisia enää :---D en osaa sanoa

   Delete