Sunday, 6 December 2015

JOULUKUU..

IMG_9178

..on yks ihanimmista kuukausista vuodessa. Pienempänä joulukuu oli kuu missä muutkin ja itse aatto oli vain se juttu, mutta nykyään kun ajatuksissa pyörii muukin kuin aatto ja ne lahjat, niin osaa nauttia kyllä tän kuukauden monista muistakin ihanista asioista.

IMG_9297IMG_9189

Kokkailemaan opetellessa on samalla tullut leivottuakkin paristi ja mitä parhaimpia ja mitä helpointa onkaan nämä ihanat joulutortut. Joulumusiikkia, jouluisia tuoksuja ja onnistumisia..

IMG_9195

Lämpöisiä neuleita voi koristella mitä ihanimmilla koruilla ja asusteilla, oma suosikkini löytyi h&m:ltä!

IMG_9179

Vaikka tänne pieneen kämppäämme ei mahdu mitään suuria joulukuusia, hankittiin me pieni valkoinen tuomaan joulumieltä. Kynttilöitä ja jouluvaloja, paljon valkoista ja kaakaota viltin alla..

IMG_9287

Pakkasen tuntu iholla, pipot ja lämpöiset kaulahuivit, jouluiset kadut, pimeys ja lumi..

IMG_9899

Pikkujoulujen aika, punaiset asut ja asusteet, ne lämpöiset isot neuleet, kerrospukeutumisella pakoon kylmyyttä...

IMG_9180IMG_9886

Pienet kivat sisustusjutut, tähdet, kuparin värit, ne kynttilät...

IMG_9304

Lahjojen hankkiminen, paketointi, koristelu, fiilistely, hyvä mieli... ilo
Itsensä helliminen, uuden kokeileminen, lapsellisuus ja leikkisyys, ne lumisodat (jos lunta vain), pulkkailu, lumiukot... Joulukuu on täynnä kaikkea ihanaa, mistä mä oon jo nauttinut ja aijon nauttiakkin!!

Mun joulukuun to do listalla vielä onkin; lahjaostoksille meneminen, lomasta nauttiminen, piparien leipominen, pienten jouluistn juttujen hankkiminen kotiin, uuden viltin hankkiminen, kynttilöiden polttaminen, jouluruoan nauttiminen ähkyyn saakka!! lumiukon tekeminen, itseni helliminen ja arjen iloista nauttiminen...

Mitä sun joulukuuhun kuuluu?
Ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

No comments:

Post a Comment