Wednesday, 11 November 2015

SMK16

IMG_8836

Cheerleading aiheisesti taas pitkästä aikaa ja kunnolla! Viikonloppuna oli siis tämän vuoden SM-karsintakilpailut joulun SM-kilpailuihin ja kisat pidettiin Oulussa Ouluhallissa. Matka tuntu kestävän ikuisuuden, vaikka luulisi että Seinäjoelta matkaa ei olisi melkein mitään.. Mutta perille päästyä oli ihana heittäytyä hotellin lakanoihin ja suunnata ajatukset kisapäivään. Mua ei suuremmin homma jännittänyt, sillä matolla on tullut oltua useampaan otteeseen kuluneiden cheervuosien aikana, mutta olihan hommassa silti oma jännityksensä ja varsinkin kun edellisestä kisaamisesta takana se pari vuotta. Sain kuitenkin itteni rentoutumaan ja suorittamaan kisaohjelman hyvällä fiiliksellä ja sitä mä eniten odotinkin kun pääsee esiintymään ja kokemaan sen tunteen, yleisö hurraa ja sydän hakkaa.
Meillä meni ohjelma todella hyvin siihen nähden, mitä kaikkea ollaan kuluneiden viikkojen aikana koettu! Joten oltiin kaikki tyytyväisiä suoritukseen vaikka siellä pari harmillista tiputusta tulikin. Ja vaikka ohjelma olisi ollut puhdas, emme usko että SM-paikka sieltä olisi meille siltikään tarttunut, taso on niin kova. Sijoitumme naisten sarjassa sijalle 12/14.

Mulla oli ihan mahtava kisapäivä, oli ihana nähdä tuttuja ja ottaa kuvia ja fiilistellä muiden ohjelmia katsellessa. Outoahan tuo oli, olla vihreässä puvussa 6 Jaguars- vuoden jälkeen mutta vaihtelu virkistää eikös se niin ole!  Mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos vielä jonain päivänä puen päälleni mustan puvun ;) Oli kuitenkin mahtava reissu ja sunnuntai kruunasi cheerviikonlopun kun kannustettiin seuramme muita esityksiä sekä toki muita tuttuja joukkueita. Ja oikeasti nuo junnujen ohjelmat ja varsinkin pyrikset nykyään!! Olen sanaton. Jos jotain tahtoisin, tahtoisin olla vielä juniori.

IMG_8880IMG_8872IMG_8898IMG_8845IMG_8903IMG_8871IMG_8844IMG_8849IMG_8848IMG_8908IMG_8852IMG_8833IMG_8919IMG_8881

Mutta on se vaan niin tullut todettua että tää on se mun laji. Ei tästä pääse irti ei millään, enkä mä haluakkaan. Meillä on mahtava joukkue täynnä iloa ja taitoa, ihana olla osa jotain sellaista.
Lauantaina vielä ennen pitkille yöunille painelemista syötiin yhdessä joukkueen kanssa hotellimme ravintolassa. Pizzaa, ranskalaisia, hampurilaisia. Just sitä mitä kisaohjelman jäljeen kuuluukin syödä ;D

IMG_8864IMG_8867

Kokonaisuudessaan ihana viikonloppu. Huomenna jatkuu treenailu ensikauden kujeet mielessä pitäen ja seuramme joulunäytökseen valmistautuen.
Nyt katseet youtubeen ja ehkä vielä vähän koulutehtäviinkin. Väsyttävä viikko puolessa välissä, mutta onneksi viikonloppuna pääsee kotikotiin rentoutumaan!

1 comment:

  1. Upeita kuvia ja hyvä fiilis välittyy :-)

    ReplyDelete