Thursday, 19 November 2015

OTSIKKO

Low-Res-Tikis-T-shirt-73

Mä oon ollut aika hiljanen täällä ja rehellinen syy on tää pimeys. En ees muistanu kuinka bloggaaminen "vaikeutuu" talven saapuessa. Koulua on miltei joka päivä niin pitkään että valoisa aika on ohi ja kuvien ottaminen on lähes mahdotonta, sillä en omista mitään huippu kalustoa saatikaan lisäsalamia tai muuta.. Mutta eipä sille mitään mahda ja joka vuosi tästäkin on selvitty! Monesti vain tekisi mieli kuvailla asua mutta mielummin jätän sen sitten vain tekemättä kuin lisäisin tänne pikselimössöä. Lähipäivinä kuitenkin saadaan parit asukuvatkin tänne blogin puolelle kiitos viikonlopun! Höpinää tulossa myös jouluaiheisesti ja oon ajatellut myös perus linkitä blogisi- postausta jotta saisin jälleen lisää uutta lukemista pimeisiin iltoihin. Miltäs kuulostaisi?

Mun ei ollut tarkoitus tulla tänään edes kirjoittelemaan, mutta tuli vain olo että pakko jotain on sanoa kun on ollut niin monta päivää kunnolla kirjoittelematta. Eikä tämä yllä oleva kuvakaan liity mitenkään tekstiin mutta jakamisen arvoinen silti sillä ihan kiva kuva musta ja Jennistä!! Välillä tulee vaan just näitä hetkiä, kun haluaa höpöttää mutta ei ole oikeastaan mitään tärkeää sanottavaa. Mutta tälläinen mun blogi on, täynnä kaikenlaista maan ja taivaan väliltä, ja välillä jotain tälläistä turhaa. Huomenna kuitenkin suuremman kuvasaldon kera, onneksi. Nyt valmistudun untenmaille ja huomiseen ja viikonlopun alkamiseen. Arvatkaa mitä odotan kaikkein eniten, sitä että saan lauantaina nukkua niin pitkään kuin haluan, ilman herätyskelloa. Kiitos xd

Ainiin, kekseliäs otsikko

4 comments:

 1. Kivoja nää höpöttelypostauksetkin välillä on :) Ja linkkaa blogisi kiinnostaa kyllä !! :)

  ReplyDelete
 2. Nää onh just kivoja tänne "tavallisempien" postausten väliin, kun saa kuulla ihan rehellisiä arkisiakin kuulumisia :) Niitä kun ei monen muun blogista löydä ;)

  ReplyDelete
 3. Ootpas muuttunut oudon näköseksi

  ReplyDelete
  Replies
  1. niinkun millä tavalla :D

   Delete