Friday, 20 November 2015

LINK YOUR BLOG

Kuten lupailtu ja paljon pyydeltykkin, on aika taas laittaa jakoon erilaisia kiinnostavia blogeja. Tällä kertaa tulen tekemään kaksi blogien esittely postausta, toisessa esittelen suuremman lukijamäärän omaavia blogeja, tietyn määrän ja toisessa taas hieman pienemmän lukijamäärän omaavia blogeja. Tälläistä on toivottu ja saamanne pitää. Mä ehdottomasti pidän kuitenkin linjan näissä siinä, mistä mä pidän, mutta pyrin jakamaan mahd monipuolisia ja erilaisia blogeja ja täydentämään omaani, sekä toivottavasti teidän lukijoiden lukulistaa. Jätä kommenttiosioon siis omasi, tai joku muu suosittelemasi blogi kera pienen esittelyn. Aikaa teillä on linkkailla blogeja ensi tiistaihin (24.11) asti. Innolla odotan :-)

Ps. muista tsekata blogikirppis! Huutoaika maanantaihin saakka. Kirpparille pääset sivussa olevasta kuvasta >
IMG_8711

42 comments:

 1. http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  20-vuotiaan nuoren naisen alun lifestyle-blogi, joka sisältää pohdiskeluja, tyttöhömppää, ostoksia, Potter -fanitusta, piirtämistä, huonoa huumoria, kauneusjuttuja, vinkkejä, intohimoa valokuvaamiseen ja paljon muuta.

  ReplyDelete
 2. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. http://tiiajennyy.blogspot.fi/

  18 vuotiaan tytön lifestyle-blogi, missä postauksia mm. meikeistä, asuista jne. Blogi on vasta alle pari kuukautta vanha.

  ReplyDelete
 4. essi-bltn.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias nuori naisen alku ja asustelen Turussa. Harrastan ratsastusta, koirani Sofin kanssa agilityä TSAUssa ja näiden lisäksi käyn useita kertoja viikossa ryhmäliikuntatunneilla jumppaamassa. Muutaman vuoden ajan olen tehnyt kotona geelikynsiä enemmän tai vähemmän tutuille, joten kai senkin voi jonkinnäköiseksi harrastukseksi laskea!


  Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi 21-vuotias isoveli sekä kaksi koiraa, Sofi ja Sussu. Sofi on mun oma koira, rodultaan Walesinspringerspanieli ja ikää löytyy vajaa kolme vuotta (ja energiaa löytyy kun pienestä kylästä). Sussu on 8-vuotias mäyräkoira, joka luonteeltaan on rauhallinen ja arka, mutta vain uusia ihmisiä kohtaan. Muistoissa elää myös meidän ensimmäinen koiramme, walesinspringerspanieli Siiri, jonka syöpä vei mukanaan toukokuussa 2012.

  Valmistuin keväällä 2015 merkonomiksi kauppaopistosta, ja nykyään vietän välivuotta, teen töitä ja säästelen kovasti rahaa asp-tilille omaa asuntoa varten.

  Laskisin blogini on lifestyle-painotteiseksi, vaikka suht paljon näkyy juttua kauneudesta ja muodista. Ne onkin ne asiat, jotka minua kiinnostaa todella paljon! Pyrin kuitenkin pitämään sisällön mahdollisimman monipuolisena.


  Tuleisuudessa toivoisin työskenteleväni kauneuden tai eläimien parissa.

  ReplyDelete
 5. http://tia-smilinglife.blogspot.fi

  Lifestyle/muoti/kauneus blogi, joka on just lähinnä mun elämästä :---)

  ReplyDelete
 6. http://annikalivesindreams.blogspot.fi/
  Blogi painottuen lifestyleen: muotia, matkustelua & ruokaa esimerkiksi <3

  ReplyDelete
 7. http://kukkanens.blogspot.fi

  19-vuotiaan naisen lifestyle, muoti ja kauneusaiheinen blogi :)

  ReplyDelete
 8. http://beautyinsimplicity-milla.blogspot.fi/

  Moikka! Tässä on ystäväni Millan lifestyle/muoti blogi. Milla on 17-vuotias lukiolainen ja hän kirjoittaa blogissaan kauneudesta sekä muodista, asukuvat ovat myös iso osa blogia! :)

  ReplyDelete
 9. http://pinjakk.blogspot.fi

  19-vuotias muotimarkkinoinnin opiskelija, joka tällä hetkellä pitää tavallaan välivuotta Helsinki Design Schoolissa opiskellen ja töitä tehden. Blogissa muotia, kauneusjuttuja ja mitä milloinkin :)

  ReplyDelete
 10. http://nniinaa.blogspot.fi/

  Kohta 18-vuotiaan lukiolaisen lifestyletyylinen blogi :)

  ReplyDelete
 11. http://mylifeinmeksiko.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. http://www.iidaoikarinen.com :-)

  ReplyDelete
 13. www.mirellajau.blogspot.fi

  17 vuotiaan opiskelijan lifestyle painotteinen blogi:)

  ReplyDelete
 14. stiinaidamari.blogspot.com

  Lifestyle blogi, joka on tällä hetkellä tosin vähän hiljaisempi armeijan takia, mut aktivoituu taas tammikuussa enemmän!

  ReplyDelete
 15. http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  19-vuotiaan lifestyleblogi, jossa on arkisia juttuja ja vinkkejä muille :-)

  ReplyDelete
 16. http://beawbe.blogspot.com
  Liikuntaa, arkea liikuntaneuvojan opiskeluiden ohella, kokonaisvaltaista hyvinvointia, reseptejä ja treenaamista triathlonin parissa.

  ReplyDelete
 17. http://thisismyworldlinda.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 18. http://whitewallssisustus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 19. http://apieceofourlives-sn.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 20. http://emerentus.blogspot.fi/

  20+ vuotiaan grrraafikon jorinoita & kuvia. Enemmän kuvia kuin jorinoita sillä kuvitan paremmin kuin jorinoin. Tere tulemast ! Teen blogssani myös 365-kuvahaastetta.

  ReplyDelete
 21. http://mammamiiau.blogspot.fi/

  Miia. 19. kulttuuritutkimuksen fuksi. piirtäminen. lukeminen. taide. kissat. elokuvat. nukkekuvailu. musiikki. tv-sarjat. väkertely ym ideoiden iskiessä. ylipäänsä elämä. Niistä on La muse de poupée Docteur-blogini tehty.

  ReplyDelete
 22. http://welcomee-tomyworld.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen lifestyleblogi, johon kirjottelen arjen tapahtumista ja välillä vähän muustakin!

  ReplyDelete
 23. http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  Aiheina oma tyyli, treeni ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita...❤

  ReplyDelete
 24. Haha laitetaanpa munkin blogi mukaan :D Eli pian 20-vuotias opiskelijatyttö Helsingistä kirjoittelee muotiin (ja miksei ihan arkisiinkin juttuihin) painottuvaa blogia omalla, hieman sarkastisella tyylillään. Muakaan ei ehkä voi laittaa siihen massa "kiiltokuva" kategoiaan, mutta hyvin ollaan silti pärjätty!

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 25. täytin juuri 20 vuotta ja asustelen tällä hetkellä Englannissa mun poikaystävän kanssa. Blogi on lähinnä lifestyle tyylinen, jossa kerron mun jokapäiväisestä elämästä ja ajatuksista sekä välillä muodistakin. Oon kirjoittanu aijemmin kahta eri blogia muutama vuosi takaperin ja pienen tauon jälkeen päätin alottaa ihan alusta noin kuukaus sitten.

  http://leshionista.blogspot.co.uk/?m=0

  ReplyDelete
 26. Mun kuulumisia Lontoosta! (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  ReplyDelete
 27. http://tiiaamaria.blogspot.fi

  Olen 19-vuotias, oululainen, tradenomiopiskelija ja kirjoitan lifestyle- henkistä blogia :)

  ReplyDelete
 28. http://1911km.blogspot.fi

  Olen 17-vuotias lukiolainen Helsingistä ja vietän tällä hetkellä Saksassa vaihtovuotta, jota varten tämän blogin perustinkin. Fiiliksiä, kuvia ja tapahtumia :)

  ReplyDelete
 29. http://ninnialexandra.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 30. http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  Ruudun toiselta puolelta löytyy pian 18-vuotias kolmannen vuoden media-assari opiskelija ja pari vuotta omillaan asunut nuori naisen alku, joka rakastaa valokuvausta, muotia ja kauneutta sekä muita tyttöhömppäjuttuja, kesää, nauramista, One Directionia ja musiikkia ylipäätään, bloggausta ja arjen pieniä iloja.

  Blogistani löytyy mm. päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, uusimpia ostoksia, meikkijuttuja, sisustusjuttuja ja välillä videoita ja syvällisimpiä pohdintoja.

  ReplyDelete
 31. aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  Oon 19-vuotias tyttö Turun seudulta. Oon tällä hetkellä välivuodella ja käyn töissä. Blogini on lifestylepainotteinen eli löytyy juttua muodista, kosmetiikasta, ruoasta sekä ihan vaan omasta elämästä! Lukijoita mun blogilla on +700 ja oon kirjoitellut tätä blogia jo useamman vuoden. :-)

  ReplyDelete
 32. http://nellipetra.blogspot.fi/

  Pian 18-vuotias positiivisen elämän asenteen omaava lukiolaistyttö Kouvolasta kirjottelee lifestyle -blogia nimeltä Petra Anniina :-) Aiheet koskevat milloin mitäkin, mutta lähellä sydäntä ovat erityisesti muoti, ruoka ja matkustus. Oon kirjotellut jo vuodesta 2012, mutta lukijamäärä on silti pysytellyt suhteellisen pienenä, tällä hetkellä heitä on siis reilut 160. Ehdottomasti yksi blogini huippuhetkistä on ollut se, kun tänä syksynä Kouvolan Vero Moda pyysi mua yhteistyöhön heidän kanssaan. Into oppia uutta ja kehittyä bloggaamisessa on suuri!

  Tervetuloa lueskelemaan <3

  ReplyDelete
 33. http://harrietjulia.blogspot.fi/

  19 vuotias naisen alku joka kirjoittaa lifestyle blogia. Olen onnellisesti naimisissa ihanan mieheni kanssa, ja opiskelen tällä hetkellä tradenomiksi. Blogissani jaan reseptejä, kerron kuulumisia, postaan muodista ja sisustuksesta. Yritän pitää blogini monipuolisena, koska toivon kaikkien löytävän sieltä jotain luettavaa.

  ReplyDelete
 34. http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.fi

  Kohta 20-vuotias tyttö Espoosta kirjottelee elämästään! Tällä hetkellä vietän välivuotta ja keväällä olisi tarkotus hakea opiskelemaan. Mun blogista löytyy paljon kuvia ja tyttöhömppää! Rakastan shoppailua, kosmetiikkaa, sisustusta, keittiössä hääräämistä, uusien juttujen kokeilemista, hyvinvointijuttuja ja kaikkia pieniä luksusjuttuja arjessa, joten ainakin niitä mun blogista löytyy! :) <3

  ReplyDelete
 35. http://steps-away-from-all-this.blogspot.fi

  Oon 19-vuotta ja vietän tällä hetkellä välivuotta töitä tehden, matkustaen ja keräten rahaa säästöön tulevaisuutta varten. Mun blogissa on paljon tavallista arkea, sekä pyrin kuvissa mahdollisimman hyvään laatuun. Toivottavasti pidät :-)

  ReplyDelete
 36. worldinmmyeyes.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen blogi :-)

  ReplyDelete
 37. http://tuuliviirinamaailmalla.blogspot.fi/

  19-vuotias tyttö, joka kirjoittaa niin harrastuksestaan kuin elämästä yleensä.

  ReplyDelete
 38. wsyanp.blogspot.fi

  Postailen aina fiiliksen mukaan vähän kaikenlaisista aiheista. Videoita tulee aina sillontällön kun keksin hyvän idiksen ja erilaisia teemapostauksia löytyy myös :)

  ReplyDelete
 39. http://getagrip-oona.blogspot.fi

  19-vuotias tyttö Espoosta täällä! Entinen lifestyle-blogi muuttui tyylipainotteiseksi about vuosi sitten ja nyt taas blogi on palautunut pikkuhiljaa takaisin lifestyleksi (tosin asuja on paljon). Vietän välivuotta lukien lääkiksen pääsykokeisiin ja pyöritän omaa valokuvausfirmaa tässä ohessa!
  ps. jos haluat nähdä vanhoja noloja postauksia cheerleadingiin liittyen niin kategorioista löytyy ;DD

  ReplyDelete
 40. http://holyfacepalm.blogspot.fi/

  18-vuotiaan opiskelijan elämää lifestyle blogin muodossa vähän pohjoisemmasta päin iloisella elämänasenteella varustettuna. Postauksissa näkyy muun muassa päivän asuja, reseptejä, ostoksia ja toivepostauksia :-)

  ReplyDelete
 41. http://lottaemiliah.blogspot.fi/

  Olen 18-vuotias lukiolainen ja blogini on perinteinen lifestyle blogi, jossa pääsee kurkistamaan moniulotteiseen arkeeni. Samalla kun kauneus ja muoti kiinnostavat, olen myös erittäin luonnonläheinen, joten sekin puoli pääsee toisinaan blogissa näkymään. Postaukset käsittelevätkin enimmäkseen edellä mainittuja aiheita, mutta kaikkea muutakin sieltä voi löytyä nyt ja jatkossa. Tavoitteita blogin kanssa olisi alkaa julkaista videoita, postata useammin ja enemmän kauneusaiheisia postauksia :-)

  ReplyDelete
 42. http://saija-fernweh.blogspot.de

  Oon 19-vuotias naisenalku Pohjois-Suomesta. Vietän tällä hetkellä välivuotta Saksassa aupairina ja tarkoitus ois noin vuosi täällä suunnalla olla. Blogista löytyy kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä sillä pidän sitä ns.päiväkirjana itselleni ja samalla myös läheiset suomessa saa vähän lisä infoa miten mulla täällä menee. :-)

  ReplyDelete