Sunday, 29 November 2015

CHRISTMAS GIFT IDEAS PT. 2

Vuorossa toinen osa joululahjojen vinkkailuun! Tällä kertaa jaan omia vinkkejäni siihen, mitä ostaa kaverille, äidille, siskolle, veljelle, iskälle tai vaikka poikaystävälle tai tyttöystävälle. Yritin tehdä näistä kollaaseista mahdollisimman edullisia lahjaideoita sisältävät, sillä usein ei ole välttämättä varaa ostaa mitään monien kymmenien eurojen lahjoja, varsinkaan opiskelijaelämän aikana tai muutenkin. Jotkut haluaa panostaa kaverin lahjaan paljon rahaa, toiset näkee lahjan enempi vain kivana ajatuksena, oli se mitä tahansa tai minkähintainen tahansa. Tässä kuitenkin mun vinkkejä ja ideoita, joita mä voisin lahjaksi antaa vähän pienemmällä budjetilla!



Untitled #10


Aloitetaan helpoimmasta, naispuoleisista lahjan saavista. Mun mielestä ainakin tytöille/naisille on helpompi keksiä lahjaideoita. Yllä näkyy muutamia, kuten sisustustavaroita, teen ystävälle teesettiä, uusi meikkipussi, suklaasekoitus, lämpöiset sukat, itse suunnittelut puhelimenkuoret jne. Korostaisin varsinkin pienellä budjetilla liikkuvia panostamaan itse tehtyyn.

Jos jonkun kivan esimerkin voisin jakaa, niin itse tehdyt lahjakortit on ihan huippu idea!! Niihin voi sisällyttää mitä ikinä keksii. Esimerkiksi; pari kpl 15minuutin hierontakortteja, minä vien sinut elokuviin- kortti, minä siivoan- kortti, minä tarjoan- kortti jne. Täysin lahjan saajasta riippuen sisältö voi olla mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Netistä löytyy näihinkin hyviä vinkkejä. Poika- tai tyttöystävälle on varsinkin helppoa keksiä sisältöä ja kerran olenkin Lanelle antanut nipun lahjakortteja ja tuli palautetta että ihan super kiva idea!!



Untitled #11


Miespuolisille lahjansaajille on joskus vähän haastavampi keksiä mitään, johtuneeko siitä ettei miehistä ota koskaan selvää tai vastaus on lahjaa kysyessä " en tarvitse mitään" ( = haluan uuden näppäimistön tai pelin, joista ei sitten itse tiedä yhtään mitään). Yllä kuitenkin muutamat vinkit, joita mä voisin lahjaksi antaa miespuolisille kavereille, iskälle taikka poikaystävälle. Löytyy itse tehtyjä lahjakortteja tietysti, miehekäs hygienialaukku, paistinpannu kokkaavalle poikaystävälle, uudet kuoret ipadiin, fisheye- linssi puhelimeen, viinipulloteline, hauska kahvimuki jne. 

Lahjojen keksiminen on monesti todella vaikeaa ja hermoja raastavaa, mutta nykyään kun monet blogit on täynnä näitä vinkkivitosia, niin suosittelen selailemaan näitä. Itse olen monesti löytänyt ideoita toisten tekemistä kollaaseista ja näitä itse rakennellessakin keksii aina uutta. Tänä vuonnakin kuitenkin poden pientä paniikkia, mutta onhan tässä melkein kuukausi vielä aikaa..


Onko teillä lisätä listoile jotain kivoja lahjaideoita?

1 comment:

  1. Hei tuo itsetehty lahjakortti on ihan huippu! Kiitos vinkistä :P

    ReplyDelete