Sunday, 22 November 2015

CHRISTMAS GIFT IDEAS PT. 1

Yhteistyössä Danielwellingtonin kanssa.

Joulu alkaa lähestyä ja blogeissa alkaa näkyä ideakollaaseja joululahjoihin liittyen ja muuta mukavaa jouluista. Mäkin oon joka vuosi kantanut korteni kekoon ja jakanut omia ideoita ja vinkkejä, sekä oman toivelistani. Tänäkin vuonna sen teen, mutta poikkeuksellisesti näitä postauksia tulee olemaan enemmän kuin yksi. Tänään vuorossa on niistä ensimäinen ja muut tässä pitkin lähi viikkoja. Parissa ideapostauksessa on luvassa myös lahjoja teille, joista ensimäinen löytyypi tämän postauksen lopusta;)

Ensimäisenä joululahjavinkkinä jakoon lähtee jotain rannetta koristamaan. Mä en ole ollut pitkään kelloihminen, mutta siron ja naisellisen kellon löydettyäni on alkanut mun ranteessa näkyä useammin ja useammin kello. Eritysesti danielwellington.com - valikoima on mun mieleen kellojen sirouden ja monipuolisuuden vuoksi. DW:ltä löytyy niin nahkarannekkeisia kelloja kuin NATO- rannekkeisia ja loistavintahan on sekin, että näitä rannekkeita voi vaihtaa oman mielen mukaan ja voi tuunata just oman näköisen kellon! Ja nää kellot sopii niin hyvin arkeen kuin juhlaan ja sen vuoksi onkin nykyään harva päivä mulla kun ranteessa ei ole kelloa.
Miksi hyvä lahja? Valikoima on laaja ja kelloja löytyy niin naisten kuin miesten makuun, sekä kellojen ajaton muotoilu takaa kellosta pitkäaikaisen kaverin! Ja juuri ajattomuus ja yksinkertaisuus takaa kellosta onnistuneen lahjan. Kelloja ei muutenkaan voi koskaan olla liikaa jos niitä tykkää käyttää, joten ei haittaa vaikka kelloja jo ennestään löytyykin. Mun mielestä kello on varma ja suht helppo valinta varsinkin silloin kun valinnanvaikeus iskee tai ei meinaa keksiä mitä ystävälle, sukulaiselle tai vaikka itselleen antaa. 

IMG_9113IMG_9123

Toki Daniel Wellingtonin laaja valikoima voi aiheuttaa siltikin niitä valinnanvaikeuksia, mutta tässä muutama mun vinkki! Yllä oleva Classy Sheffield on mun mielestä nappi valinta kun tykkää yksinkertaisuudesta jossa on silti sitä jotain. Timsut tekee kellosta erittäin kauniin ja naisellisen ja musta nahkaranneke näyttää todella kauniilta ranteessa. Musta värinä myös on ajaton ja sopii asuun kuin asuun, joten tässä ehdottomasti hyvä valinta! Tämä on myös tällä hetkellä DW:n valikoimasta mun ehdoton lemppari.

IMG_9120

Kaverilta, veljeltä, iskältä, äiskältä, sukulaiselta ja niin edelleen, saattaa jo löytyä etukäteen DW:n kello, jolloinka kelloaiheisena lahjana toimii myös itse NATO- ranneke tai nahkaranneke. Tämä ranneke yhdistettynä ylempään timsuiseen kellotauluun = perfect. Näiden kanssa voi leikitellä miten haluaa ja valikoimaa pelkkien rannekkeidenkin kohdalla on monipuolisesti.

IMG_9122

Viimoinen kellolisäys kelloperheeseen on tämä kaunis Classic Glasgow. Tämä on mun mielestä jollain tapaa näppärä myös miehille, vaikkei ole suoraan miesten valikoimasta napattuna. Joten nappase itsellesi tämä ja poikaystävä saa sinulta joululahjaksi oikeuden kellon lainaamiseen ;D Unisex- tyylinen kello on tosi hyvä valinta myös silloin kun tyyli vaihtelee paljon eikä kellon halua aina olevan niin naisellinen. En tarkoita etteikö tämä olisi, mutta kantajastaan riippuen tästä on moneksi! Nappivalinta esimerkiksi sporttisempaan lookkiin.

IMG_9118
IMG_9124

Kello on aina varma valinta ja varmasti mieluinen. Pienenä "lahjana" teille rakkaille lukijoille on mulla ilo jakaa alennuskoodi, jolla saatte -15% alen ostaessanne DW:n valikoimasta jotain kivaa itselle tai juuri joululahjaksi toiselle! Koodi on voimassa HETI ja se on JATTAJENNA. Nyt kannattaa hyödyntää ale ja hankkia ihana kello tai kelloja!!


Löytyykö sulta DW:n kello, vai nappaako nämä teihin lainkaan?
Palaillaan myöhemmin taas uusien lahjavinkkien kera! Heipsun.

Psst. muistakaa että blogikirppiksellä huutoajat 
 päättyy huomenna! Ja vielä on aikaa linkitellä 
blogeja aikasempaan postaukseen.

4 comments:

 1. dw:n kello löytyy<3 rakkautta

  ReplyDelete
  Replies
  1. nä on kyl niin ihania!! mukava kuulla että löytyy :)

   Delete
 2. ootko viestitellyt heidän kanssaan suomeks vai enkuks? siis tost yhteistyöst :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. molempia, nykyään englanniks:)

   Delete