Tuesday, 10 November 2015

ASUJA PIKKUJOULUIHIN

Tervehdys taas! Väsyttävä mutta mukava viikonloppu takana, josta kerron lisää huomenissa. Nyt kuitenkin illan inspiraatioksi jaan teille ideoita pikkujouluihin pukeutumiseen. Pikkujoulukausi on nyt alkanut ja odotan jo innolla omaa osallistumistani muutamiin kekkereihin, pikkujouluihin. Värimaailma pikkujoulupukeutumisessa on mun mielestä yks kivoin, juuri ehkä sen helppouden vuoksi. Musta on se väri. Punainen ja muu sparklinki on myös erittäin suosittua ja joskus ehkä heittäydytään mukavuusalueen ulkopuolelle tai muuten vaan poiketaan kaavasta mitä siisteimmillä asukokonaisuuksilla. Jokaisella on oma näkemys pikkujoululookista ja alla näette pari mun lempparia! Enjoy

1

Simppelit lookit on helppoja. Ja yllä näkyy yksi sellainen. Punainen väri yhdistettynä juhlavaan mustaan ja lookki on valmis. Asu jolla tanssahtelisin tanssilattialla ystävieni kanssa tai viettäisin pikkujouluiltaa ravintolassa työkavereiden kanssa. Päälle kiskaisisin vielä lämpöisen takin ja jalkaan voisi toki laittaa myös sukkahousutkin. Mutta ehdottomasti musta blinggi ja punainen tekee tästä lookista juhlavan ja pikkujouluihin sopivan.

Ihana kimalteleva hame, jonka ympärille asukokonaisuus kasaantui,  löytyy Espritin valikoimasta. Hameen kylkeen sopisi toki myös kokomusta look, mutta simppeli punainen toppi on aina varma valinta joulutunnelmissa.

4

Yleensä pikkujoulu kutsuja saattaa tulla yllättäen tai itse pikkujoulujen järjestäminen tulee pikaisena päähänpistona. Silloin tarvitaan jotain varmaa ja helppoa! Yhteenaikaan pitsimekot tulivat muotiin ja niitä hamstrasi vaatekaappiin varmaan jokatoinen tallaaja. Itseltänikin löytyy ja ostosta en kadu! Pitsi lisää mekon kiinnostavuutta ja täten mekko on myös monikäyttöinen. Mallista toki riippuen, mekko menee niin arjessa, baarissa, illallisella, koulun juhlissa jne.. eikä pitsi tunnu poistuvan muodista millään! Mekkojen kohdalla se pysyy ja toimii. Ja pikkujouluissa pitsi ja musta on varma valinta.

Asua piristää punainen väri, joka jo mainitusti onkin sopiva lisä pikkujoululookin luomiseen. Asu kokoontui niin mekon ympärille kuin samalla punaisten korkokenkien ympärille.

3

En tiedä oonko yksin sitä mieltä, että erilaiset teemapukeutumiset ja naamiaiset tuntuvat olevan tämän syksyn juttu? Ja varmasti sama meininki jatkuu näin talven ja joulun saapuessa. Erilaisten pikkujoulujen saapuessa päälle saattaa eksyä tonttuasu, mutta näin hienommin lookkina voisi olla jotain tämän tapaista, naamiaistyyliin ja rohkeasti. Omaan makuun tämä on oikein kiva, erilainen ja jollain tapaa rento.

Asu kasaantui aivan ihanan laukun ympärille, joka löytyi esprit.fi valikoimasta. En yleensä ole leopardikuosin ystävä, mutta tämä kyseinen laukku vei mun sydämen ja on mun mielestä tosi kiva lisä tähän lookkiin. Mutta pääsosin tässäkin mennään mustalla ja punaisella. Toimivalla yhdistelmällä!

2

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä erilaisin ja ehkä jollain tapaa näistä mun lemppari asukokonaisuus. Rikkomalla kaavaa ja laittamalla päälle jotain muuta kuin hametta tai mekkoa tai juuri sitä punaista jouluista, voi saada silti luotua toimivan pikkujoululookin. Jokin erilainen lisä, kuten tässä kimaltelevat tohvelit kruunaa ehdottomasti asun ja ilman niitä asu olisi jopa ehkä tylsä pikkujouluun. Toki tämä asu sopisi ehdottomasti myös uudenvuoden rientoihin vaikkapa illallisen merkeissä. Aivan kuinka tykkää!

Asu kasaantui hieman rennompien housujen ympärille. Housuille paidaksi valitsin juhlavamman topin ja olkapäitä lämmittämään ihanan pörrötakin. Pikkulaukkuna simppeli clutch ja jalkaan ne ihanat sparklaavat kengät!
______________________________

Sellaisia asuja pikkujouluihin! Minkälainen on sun mielestä täydellinen pikkujoululookki? Joku näistä vai kenties jotain ihan muuta? :-)

2 comments:

  1. Anonymous1/12/15 21:12

    apuaaa jatta mistä noi toisen asun punaset korot? must have!

    ReplyDelete