Monday, 19 October 2015

TODAYS OUTFIT


IMG_8464IMG_8450Collage1IMG_8448CollageIMG_8436
takki - sheinside  paita- sheinside  kengät - nike  laukku - longchamp

Tarkennus on omilla teillään, kuvat huonolaatuisia, ei mielytä silmää, kulmakarva sojottaa söpösti, paita näyttää ryppyseltä... Ei mitään kivoja ainakaan omaa silmää mielyttäviä kuvia tänään mutta asukuvia kuitenkin! Myöhään alkaneen koulupäivän ansiosta näiden nappasu onnistui, tosin kiireessä silti otettuja ja se varmasti osatekijä siihen, miksen näistä pidä.
Mutta valitukset sikseen. Asu oli oikein mukava ja uutukaiset takki sekä paituli palvelivat mukavasti. Huomenna vietän rennompaa koulupäivää ja paneudun koulujuttuihin toden teolla ja keskiviikko menee koulupainotteisesti sekä illan teemakekkerit vie oman aikansa. Joten nähdään loppuviikosta, mä paneudun nyt kouluun ja hiljennyn muutamaksi päiväksi! Heipsan.


Iskeekö nää paljon tänä syksynä nähdyt pörrötakit teihin? Mun sydämen ne on vienyt ihan kokonaan... Sadekelejä "odotellessa".

6 comments:

 1. Noi sun uudet hiukset on kyllä niin kivat! Itseeni iskee pörrötakit, vaikka en yhtäkään ainakaan vielä omista. Mun mielestä noi kuvat on ihania niinkuin aina :-)

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kitos ihanasta kommentista :) pörrötakit on niin kivoja, piristää asua ja lämpösiä!! kannattaa käydä kokeilees;)

   Delete
 2. Oot siirtynyt ehkä enemmänkin muodin edelläkävistä muodin seuraajaksi kun olen sinua tämän vuoden saurannut. Tarkoitan siis, että lukijat ovat varmasti nähneet nämä tyylit jo ja ne eivät tule uutena. Keksi jotain uutta! Kiva asu silti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ensinnäkää mun ei tartte olla edelläkävijä ja jos viittaat tohon pörrötakki lausahdukseen niin tottahan se on että tänä syksynä niitä nähdään varsin paljon :) en oikein ymmärrä Pointtiasi.

   Delete
 3. Pakko tulla mainitsemaan että muistutat jollain tapaa Jennifer lawrencea :D oon kauan miettinyt ketä sä oikeen muistutat ja nyt tajusin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaahahah :D ei oo kyllä kukaan ennen sanonu enkä itse huomaa samannäköisyyttä mutta hauska kuulla :D Ja kiitos, hänhän on todella kaunis nainen!

   Delete