Wednesday, 7 October 2015

SYYSLOMA


IMG_8165Collage34IMG_8245CollageIMG_8232Collage1IMG_8133Collage2IMG_812111
takki - only , housut - bikbok,  paita, pipo ja huivi - ginatricot,  laukku - sheinside, kaulakoru - glitter


Arvatkaa mikä mulla alko!! No loma tietysti jeeeeeeee.
Oon oikeesti ihan loman tarpeessa. Pitkästä aikaa koulun penkille palanneena huomaa kyllä taas koulun omat huonot puolensa, kuinka se vie voimia ja saa stressiä päälle. Oon ollu välillä tosi väsyny ja päikkärit on tuntunu olevan aina mielessä koulusta kotiin saapuessa. Joten tää loma tuntuu kyllä tulevan niin hyvään kohtaan... Ja mukavia suunnitelmiakin on! Pääsen ensinnäkin kotikotiin Jyväskylään yli viikoksi, mikä on ihan huippua sillä ei tähän paikkaan vielä oo niin kiintyny etteikö Jyväskylä veisi voittoa :-D Nään mahollisimman paljon Jyväskylän kamuja, käyn juhlimassa kaverin synttäreitä, suunnittelen tulevia blogawardseja, otan toki myös rennosti enkä tietenkään unohda niitä kouluhommia.. Loppulomasta on myös tulossa super kiva sillä olis aika vietellä ensimäisiä tupareita! Vaikka vajaalla porukalla niitä täällä suunnilla vietelläänkin, niin on se ehkä eniten tällä hetkellä mielessä! En malta odottaa.

Kaikenlaista kivaa koitan lomalle kehitellä, mutta mitään suurempia reissuja ei tällä kertaa ole luvassa,vaikka toki tätä kylmyyttä tekis enemmän kuin tosi paljon mieli lähteä karkuun jonnekkin lämpöseen.
Asiasta kuitenkin näin loppuun vielä poiketen, vaikken mikään suuri itseni kehuskelija ole niin pakko kehua itteä näiden asukuvien kohdalla kun näitä nyt on alkanut blogiin enempi tulemaan! Seuraavan kerran kun teen kuluneen syksyn asukatsausta blogin puolella niin voin hymysyin todeta että oon onnistunu mun suunnitelmissa ja asujen kuvailemisissa :-D Näihin mä oon nyt panostanut, toivottavasti se näkyy!

Mutta oikein ihanaa syyslomaa kaikille keillä se piakkoin alkaa!! Huomenna suunta Jyväskylään, mutta sitä ennen tänään vielä kivoja suunnitelmia..
Heissan!

6 comments:

 1. Anonymous7/10/15 19:03

  Ihana asu! Ja tosi kiva, että näitä asukuvia on nykyään paljon enemmän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) mukava kuulla että näistä tykätään !!

   Delete
 2. Upeita kuvia ja ihanaa, että asukuvia on alkanut näkyä enemmän! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/10/15 20:20

  Ihan super ihana asu! Wau! :o Tykkään muutenkin sun asuista ni peukutan aina näillä asukuville :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no voi kiitoksia! oli kyllä erittäin mukava asu päällä :)

   Delete