Monday, 19 October 2015

IHANA VIIKONLOPPU


IMG_8386IMG_8361IMG_8364IMG_8366IMG_8358IMG_8365IMG_8367IMG_8415IMG_8389IMG_8380

Loma on ohi ja parin tunnin päästä takas koulunpenkille. Ihan mielelläni olisin lomaillut vielä toisenkin viikon, mutta onneksi lomaa oli edes jonkin verran. Alkuviikko meni tosiaan Jyväskylässä ja loppuviikko/viikonloppu mukavissa merkeissä täällä Seinäjoella. Perjantaina tyttöjen kanssa suunta tänne meille päin ja ilta sujui Amarillon jälkeen leffan parissa herkkujen kera. Lauantaina juhlittiin "tupareita" ja laittauduttiin pitkään, tehtiin ruokaa ja tietysti käytiin kurkkaamassa Seinäjoen yöelämää. Mulla oli ihan hurjan hauska viikonloppu, erittäin onnistunut!!

Kuvissa vilahtaakin paremmin nyt tuota tukkaa. Se näyttää sisällä sisävalon alla ihan ruskealta, kuten ehkä videokin näytti mutta luonnonvalossa tukan oikea sävy näkyy tietysti paremmin. Näissä kuvissa tukka näyttää kyllä yhdeltä hamppukasalta kun en sitä pahemmin suoristellut, mutta ei anneta sen häiritä! Musta jumpsuit päällä ja punaa huuliin sekä punainen pikkulaukku, siitä koostui mun lauantai-illan asu.
Nyt hieman koulujuttuja ennen itse kouluun suuntaamista. Parit asukuvatkin napataan jos keretään. Palaillaan taas myöhemmin! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

10 comments:

 1. Tosi upee tukka! :)

  ReplyDelete
 2. Ihanat nuo hiukset!

  ReplyDelete
 3. Olisko muuten mahdollista saada jotain treenipostausta? Esim. Mitä syöt treenipäivänä, millanen sun saliohjelma on tms. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. olis olis mutta ei nyt lähiaikoina kiireiden vuoksi onnistu kun treenaaminenkin jää vähän vajaalle kun muuta hommaa on niin paljon... mutta varmasti tulevaisuudessa onnistuu :)

   Delete
 4. Toi tukka on kyllä hirmu kiva ja sopii sulle tosi hyvin! :)

  ReplyDelete
 5. Mitä huulipunaa sulla on noissa kuvissa?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lorealin color riche matte 330 - cocorico :)

   Delete