Wednesday, 30 September 2015

TYKKÄÄN OLLA ERILAINEN


IMG_7864IMG_7830IMG_7835IMG_7862

Ja vaikken mä oliskaan, tykkään kokeilla erilaisia asioita. En ole hullu, en ole outo, olen oma itseni. Ja millainen Jatta on ? ..  rento, heittäytyvä, ei häpeile, ei pelkää epäonnistua, osaa nauraa itselleen.
Mulla tuli äsken päähänpisto ottaa kuvia, päähänpisto hypellä sängyllä ja heilutella hiuksia. Ajatus Jatasta hyppimässä sängyllä epätoivoisena saada hyviä kuvia on aika huvittava, mutta vaihtelu virkistää vaikkei sen toki tälläistä tartte olla :-D Mutta kuten sanottu, kokeillaan uutta ja erilaista.

Jollain tapaa kuitenkin itsellä on kova halu kameran toiselle puolelle, haluaisin hankkia kätösiini uutta kameraa ja lisähärpäkettä, kameran toiselle puolelle heittäytyvän leikkimallin ja antaa mielikuvituksen laukata. Mä tykkäisin äärettömän paljon, olla valokuvaaja, ehkä joskus jopa ammatiltani. Ken tietää..

En tiedä mihin tänään kirjoituksellani pyrin, mutta eikait kello 22.41 voi enää järkikään päässä liikkua joten ei ihme että postaus on niin kuvitukseltaan kuin tekstiltään aika sekavaa. Mutta kokeillaan jälleen hei. Ja niin sitäkin vielä että, kiva playsuit !! Hyvää yötä.

4 comments:

  1. Hahah ehkä huikeimmat asukuvat ikinä :-Dd tosi hyvin onnistu kuvat!!! :-)

    ReplyDelete
  2. Ihanan erilaisia kuvia! Oot Jatta huikee, pidä toi <3

    ReplyDelete