Friday, 25 September 2015

SYKSY


CollageIMG_74101IMG_7278IMG_72181Collage2

..hiukset...blondi? ei näin ei näin.. asialle on pakko tehdä jotain :-D

IMG_7275Collage3IMG_72441IMG_71801
paita & huivi & farkut  - ginatricot takki - kirpputori  kengät - andiamo  kello - dw

Nähtävästi vahingossa hyvin ginatrico painotteinen asu! Kuvat on siis keskiviikon aikaansannosta ja näistä tulee kieltämättä todella syksyinen fiilis. Kaippa se nyt on vaan todettava että syksy on saapunut, kesä on todellakin ohi. Tuota tukkaa tässä nyt eniten taas järkyttelen kun se pääsee värillään valloilleen näin luonnossa otetuissa kuvissa... En tykkää yhtään, enkä tiedä vieläkään mitä tehdä. Kaippa pitää kuitenkin kestää siihen asti että saa tehtyä varman päätöksen. Nyt on nimittäin paljon "suurempia" asioita "stressattavana" kuten Ruotsin kirjoitelma, koska ruotsinkieli on tälleen parin vuoden tauon jälkeen aika tönkköä... tuleva työhaastattelu, vähän isomman esseen aloitus, se muutto ja vaikka mitä. Päivä kerrallaan kuitenkin! Nyt on taas ihana rentoutua pariksi päiväksi toisessa kodissa, Jyväskylässä.

Syksylle peukkua vai ei? Entäpä mitä mieltä ootte asusta ja kuvista? Ehkä hieman erilaisia mitä yleensä mutta ei vielä ihan päästy sellaiseen valokuvailun makuun mitä alunperin tuumailtiin!
Nyt hyvää viikonloppua :*


5 comments:

 1. Ihania syksysiä kuvia!! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous25/9/15 20:22

  hullun kaunis toi sun kamu!

  ReplyDelete
 3. Tsemppiä työhaastatteluun!! :-)

  ReplyDelete
 4. Oih, täydelliset farkut!! :-)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Mä puolestaan rakastan sun hiusten sävyä ja unelmoin itsekin tuollaisista, vaikka aika tumma brune nyt olenkin.. Ihanaa miten paljon hymyilet aina kaikissa kuvissasi, kovin monilla muilla bloggaajilla se on vain vienoa maahantuijottelua :-)

  ReplyDelete