Thursday, 24 September 2015

ONE PHOTO

Eilen tosiaan käytiin Vilman kanssa kuvailemassa. Pientä sadetta saatiin niskaamme eikä vielä ehkä löydetty niitä kivoimpia kuvailupaikkoja mutta saatiin silti kivasti kuvia ja onnistuneitakin otoksia! Nyt kuitenkaan en jaa kaikkia kuvia, sillä tuossa vieressä odottaisi ihan super kiva paketti super kivalla sisällöllä josta kuulette myöhemmin! Unohdin avata sen kokonaan kun aloin tekemään ruokaa, mutta nyt hyökkään sen kimppuun...

Oisko teillä mitään postaustoiveita? Saa jättää kommenttia ja ehotuksia. Risuja ja ruusujakin otetaan vastaan, tai voitte vaikka vaan kertoa mitä teille kuuluu :-) Jutellaan! 

IMG_74101

9 comments:

 1. Anonymous24/9/15 14:34

  Linkitä blogisi postaus !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous24/9/15 18:27

   joo tää ois kiva :p

   Delete
  2. tätä on kyllä toivottu, oon monesti kyllä tehnyt mutta pitää pistää korvan taakse!

   Delete
 2. Sun lemppariblogit! Ois mielenkiintosta nähdä sellaiset "täydelliset" blogit tuolta maailmalta jos luet sellaisia, mutta myös "pienempiä" blogeja täältä Suomesta jos taas luet sellaisia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jees näitä on kyllä kiva tehdä, pistetään mieleen :)

   Delete
 3. Lemppariblogit tai instagram-tilit kiinnostais muakin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. instagrma- tilit ja ne lemparit sieltä oon kyllä jakanut blogissa ihan lähi kuukausina :)

   Delete
 4. Anonymous25/9/15 15:18

  Kun nyt pyysit risuja ja ruusuja niin pakko sanoa että vaihtaisin blogin nimeksi "Jatta Pauliina" tuon "JattaPauliina." tilalle. Nuo nimet yhteen kirjoitettuna ja piste perässä ei vaan jotenkin iske yhtään vaan tulee vähän lapsellinen viba jostain syystä. Mutta tää nyt oli vaan mun henkilökohtanen mielipide :D Tykkään sun blogista kyllä tosi paljon ja sä kirjoitat aina niin aidosti :) Oot sanonu ettet hetkeen aikaan oo tekemässä minkäänlaista kotipostausta mutta odottelen sitä silti jo innolla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha en tiiä miks mut alko naurattaa jotenki :D ihan mielenkiintoinen ja hauska näkökulma, en saa tuota väännettyä kyllä lapselliseksi mutta tokihan se voisi olla erillään, kun nimet muutenkin mulla on erillään. Voishan sen muuttaa sitten seuraavan bannerin yhteydessä :-D
   Ja eiköhän se kotipostaus tule heti kun uus kämppä saadaan kuntoon, varmaan näätte kuvia jo syyslomalla :)

   Delete