Sunday, 13 September 2015

MINUN NÄKÖINEN KALENTERI

Yhteistyössä  Personal-planner.com kanssa.

Ennen muuttoa sain ilokseni alkaa väsäämään itselleni kalenteria, ihan sitä omani näköistä luomusta. Kyseisen ilon mulle soi personal-planner.com  sivusto. Kyseisellä sivustolla voit siis suunnitella itsellesi haluamasi kokoisen kalenterin ja muita kivoja juttuja. Kalenterista voi tehdä kansilla ja sisällöllään persoonallisen ja massasta poikkeavan. Ja mulla ainakin omaa silmää mielyttävä kalenteri kulkee paljon helpommin mukana matkassa ja sitä tulee oikeasti käytettyä! Ennen on ollut tapana että kalenterin käyttö loppuu siinä muutaman viikon huuman jälkeen, mutta tämän ihanuuden kohdalla epäilen ihan muuta. Haluankin esitellä teille nyt mun kalenterin !

IMG_6857IMG_6875

Valitsin isoimman kalenterikoon, sillä tykkään kirjoitella päiville paljon juttuja ja piirustella, joten mitä enempi raapustus tilaa, sen parempi.
Hankalampi valinta olikin sitten kannen valinta, johon sai siis ihan itse ladata kuvia / kuvan / tekstiä tai mitä ikinä mieleen tulikaan. Lopulta päädyin suht simppeliin mutta kauniiseen kuvapläjäykseen. Kokosin siis muokkausohjelmalla haluamani kollaasin ja valitsin sen kanneksi !

IMG_6894IMG_6891

Kannen lisäksi sai valita kalenterin sisällön. Vaihtoehtoja on paljon ja lähes jokaiseen kohtaan pystyi vaikuttamaan. Kokosin viikottaiseen näkymään alas mm. Viikon to-do listan, muistiinpano kohdan, päivälliset, päivän treenit. Paljon muutakin olisi voinut sinne laitella, mutta kuten jo mainitsin, tämä kalenteri näyttää nyt Jatalta :-)

IMG_6878IMG_6897IMG_6895

Kalenterin lopusta löytyy myös vino pino muistiinpanoille tyhjiä sivuja, sekä nimipäivälista. Takakanteen lisäsin myös pienesti nimikirjaimeni, jotta kalenteri olisi vieläkin enempi minua. Ja lopputulokseen oon tyytyväinen, tämä kalenteri on just eikä melkeen kiva!

Toimitus kestää noin pari viikkoa ja toimitusmaksuja ei tule, ne sisältyy kalenterin hintaan. Mulla kalenteri tipahti ihan postilaatikkoon alkuviikon puolella. Kaikinpuolin siis olen tyytyväinen koko systeemiin, ja voin lämpimästi suositella kyseistä sivustoa! Jos nyt siis ei vieläkään ole syksylle - tulevalle vuodelle hankittuna kalenteria, niin nyt vois olla korkea aika sille. Ei muuta kuin suunnittelemaan!

Personal Plannerin löytää myös mm. instagramista, josta löytyy ideoita ja kuvia suunnitelluista kalentereista, sieltä mm. voi etsiä omaan kalenteriin inspistä -> @personal_planner ,
kurkata kannattaa myös twitter: @PersonalPlanner , sekä facebook: Personal-Planner .

Ei muuta kun mukavia kalenterin suunnitteluja jos tämä johonkin kolahti!! Kertokaa toki myös mitä pidätte mun kalenterista :) ?

8 comments:

 1. Anonymous13/9/15 13:55

  tosi kivan näkönen kalenteri!:) hei muuten olisko sulla jotain vinkkejä Rhodokselle- shoppailu, ruokapaikat ja näkemisen arvoset paikat? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) Mun rodos postauksista löytyy aika paljon mutta shoppailusta ainakin kannattaa käydä Zara, Sephora, Bershka, Nike yms läpi, lemppareita!! Ruokapaikkoja on vaikka kuinka, mutta esim vanhankaupungin sisäänkäynnin vieressä on jättiläismäinen puu jonka alla on ihana ravintola! EN muista sen nimeä nyt :/
   Suosittelen kuites rannikkoristeilyä, näkee ihania maisemia, saarta eri näkökulmasta ja kaikkea ihanaa! Se oli kiva :)

   Delete
 2. Ihana kalenteri! Just pistin eilen itellekin tilaukseen uuden yksilön :-)

  nellipetra.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) noniin hyvä hyvä! ite suunnitellut kalenterit on niiiin ihania

   Delete
 3. Vautsi miten hieno kalenteri! Voi kun itsekin jaksais suunnitella tollasen eikä vaan ostaa kaupasta sitä tylsää yksiväristä... :-D

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) hahah mulla on aina ollu vähän sama! ei tuohon kovin kauaa aikaa menny ;)

   Delete
 4. Anonymous30/5/17 23:17

  Moikka!
  Ihanat kannet! Millä sovelluksella muokkasit ton kollaasin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon:) Tais olla ihan joku netin perus kuvanmuokkausohjelma, ipiccy ehkä jos muistan :)

   Delete