Wednesday, 23 September 2015

ME MUUTETAAN..

Collage

Taisin jo aikasemmin mainita jotain siitä, että asunnon kanssa on ollut pientä säätämistä tässä, tai no sanotaanko että huonoja uutisia. Toki tässä on monta puolta, periaatteessa hyvä juttu meille mutta ikäväähän tämä on että pitää taas alkaa laittaa kamppeita kasaan ja muuttamaan.
No jokatapauksessa en oo tässä nyt kaikkea kertomassa enkä mitään super pitkää tarinaa selittämässä, mutta ajattelin asiaa hieman tännekkin avata, sillä tämän takia ei ole tulossa vielä piiiitkään aikaan asunnon esittelyä, saatikaan muutenkaan hirveästi lähiviikkoina postauksia.

Tosiaan, tässä nykyisessä kämpässä todettiin olevan kylppärissä vesivaurioita, vesivahinko.. Joka oli siis jo tapahtunut ennen meidän tänne muuttoa. Tämän korjaaminen tai mitä sille nyt tehdäänkään, vie sen verran kauan aikaa että meidän tulee muuttaa pois. Juuri kun tänne oli kutakuinkin asettunut aloilleen, tavarat löytänyt paikan ja itsensä sai tsempattua että tässä tullaan ehkä asumaan jopa monta vuotta, niin jäikin lopulta meidän täällä majailu yhteen kuukauteen... Muutto tapahtuu jo siis reilun viikon päästä. Asunto mihin muutetaan on pienempi ja siellä on super vähän säilytystilaa josta saadaankin Lanen kanssa sitten tapella :-D Mutta se on lähempänä koulua ja toki pieneyden vuoksi vuokrakin on halvempi. Tässä siis on tosiaan monta eri puolta.. Mielelläni toki olisin tähän nykyiseen jäänyt, keskusta ihan nurkan takana ja muuta, mutta uskon että tulevasta kämpästä saadaan ihan yhtä kiva ja jopa ehkä kivempi. Sieltä löytyy mm. astianpesukone !!!!! Joten kiitos ja hei tiskaamiselle hahah :-D

Mutta sekin vielä, että on onni että asia huomattiin, sillä ties mitä laskuja siitä olisi meille tullut jos asia olisi käynyt ilmi myöhemmin. Asia on siis ikävä ja kurja, mutta omalla tavallaan positiivinen. Kauhulla vain odotan sitä miten saan kaikki vaatteeni ja tavarani mahtumaan, sillä täällähän mulla on tällähetkellä ihan semi kivan kokonen vaatehuone käytössä ja Lanella muut kaapit. Jotain täytyy kehitellä mutta sitäpä selvitellään sitten ensiviikolla.
Tälläistä kuitenkin tänään, mutta eiköhän siitä hyvä tule! Muutto on vaan raskas ja aikaa vievä mutta ehkäpä seuraavassa kämpässä ollaan sitten pidempään ja muuttoa ei tartte suunnitella hetkeen..  Nyt rentoudun hetken Netflixin parissa ja parin tunnin päästä mennään Vilman kanssa kuvailemaan jos sade ei meitä ala kiusaamaan.. Pitkästä aikaa kiva päästä kunnolla ottamaan kuvia kun aina tulee vaan napattua ne tylsät asukuvat.. :-D Toivottavasti löydetään täältä joku kiva paikka, mähän en vieläkään oikein ole perillä missä täällä on mitäkin. 

13 comments:

 1. Hitto miten huono tuuri! :( Muutto on muutenkin niin iso ja raskas sekä energiaa vievää puuhaa, että voin vaan kuvitella kuinka poikki ootte! Mutta niinkun itekin sanoit, niin mielummin varmasti näin kun että ois tullut laskuja teidän maksettavaksi! :) Toivottavasti seuraavan asunnon kanssa ei tuu tällästä ilmi :<

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. no äläpä.. mutta näillä mennään :/ Muutto on raskas mutta kaippa siitä selviää ku asennoituu ;P Toivotaan parempaa onnea toisen asunnon kanssa :)

   Delete
 2. Siis ootko sää muuttanut tänne Jyväskylään jostain muualta? :) Vai tarkoitikko viimesellä vaan kun se on siellä uutta ja vierasta seutua?

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis asun nykyään Seinäjoella! Muutin tänne Jyväskylästä ! Hämää varmaan tuolla sivupalkissa kun lukee että Jyväskylä mutten tosiaan oo kerenny sitä muuttaa vielä :D Seinäjoki siis vierasta seutua..

   Delete
 3. Äikä, miten huono tuuri teillä! :/ Tsemppiä paljon uuteen muuttoon :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeep.. ei voi mtn:/ kiitos paljon :)

   Delete
 4. Eikä! No mutta eiköhän se elo uudessakin asunnossa onnistu, eihän se kuitenkaan se kämppä oo mikä sen kodin tekee vaan sisältö :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. näinpä! hyvä siitäkin tulee :)

   Delete
 5. ÄÄ voi hitsi miten ikävä kuulla :-( Muutto kun ei tosiaan oo mikään nopee pikku puuha.. Toivottavasti viihtyisitte uudessa kämpässä (pidempään) ja paremmin, tsemppiä teille <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii.. rankka päivä tulossa mutta eiköhän se suju ja uus kämppä saadaan kuntoon :) kiitos kiitos <3

   Delete
 6. Anonymous23/9/15 20:23

  minkä kokone se entine kämppä oli? entäs nykyine

  ReplyDelete
  Replies
  1. tämä nykynen missä ollaan nyt asuttu on 58neliöö ja se seuraava mihin muutetaan tais olla maks 48neliöö

   Delete