Sunday, 27 September 2015

MAKEUP

Yhteistyössä  www.beautypopup.fi kanssa

Alkuviikosta Beauty Pop Up laittoi mulle viestiä ja pääsin tutustumaan heidän sivustonsa antiin! Heiltä löytyy kattavasti eri brändien tuotteita ja oman mielenkiinnon vei täysin NYX:n tuotteet joita haalinkin kaikkein eniten.. Esittelenkin tässä postauksessa siis näitä tuotteita ja jaan vähän omia mielipiteitä. Samalla näette mun eilisen meikin joka on kutakuinkin sama kuin arkimeikki, tosin arkena en laita koko kasvoille meikkivoidetta. NYX on brändinä kiinnostanut mua jo pidemmän aikaa ja oonkin aika innoissani näistä NYXin ja muiden brändien tuotteista.
Mutta hypätäänpä asiaan, koitan höpöttää mahdollisimman vähän ja antaa kuvien kertoa enemmän.

IMG_7449IMG_7487

Kosteusvoide, Garnierin pohjustusvoide ja meikkivoide beautyblenderillä levitettynä. Siitä lähtee mulla meikki liikenteeseen.

IMG_7489IMG_7491IMG_7466

Seuraavana meikkivoiteen jälkeen vuoron saa peitevoiteet ja muut kasvon kirkastajat. Tässä meikissä testiin pääsi NYX Concealer wand - peiteväri sävyssä light. Sävynä tämä ei ollut niin vaalea mitä oletin, mutta hoiti asiansa varsin näppärästi ja tarvittavat alueet sai lisää peittoa eikä lopputulos ollut liian pakkelimainen tämän tuotteen kevyen koostumuksen ansiosta.

Tummat silmänaluset saisi piiloon samalla tuotteella, mutta erikseen niitä varten testasin NYX Dark circle concealeria sävyssä fair ja tähän tuotteeseen oon todella tyytyväinen ja voin todellakin suositella! Tätä ei tarttenut laittaa kuin ihan pieni kerros ja lopputulos oli haluamanilainen. Tämäkin on koostumukseltaan kevyttä eikä siis paakkuunnu silmänalusilla. Peukutan!

IMG_7495IMG_7510

Sipaisu Fit me - puuteria

IMG_7520IMG_7462

Tämän tuotteen testaamista odotin kaikkein eniten. NYX tame & frame brow pomade sävyssä brunette on siis kulmatuote jolla pitäisi saada loihdittua itselle täydelliset kulmat. Tätähän on verrattu myös Anastasia dip brow pomade kulmatuotteeseen joka on tuplasti tätä kalliimpi. En ole kokeillut Anastasian tuotetta, joten en osaa verrata mutta ainakin tämä tuote vaikutti todella hyvältä. Harjoitteluahan tuon käyttö vaatii, mutta jo ensimäisellä kokeilukerralla sain mielestäni hieman luonnollisemmat kulmat ja ennenkaikkea normaalia kulmarutiiniani nopeammin. Voisin kutakuinkin arvioida vertaamatta Anastasian brow pomadeen, että tämä tuote on hinta-laatusuhteeltaan täydellinen.

IMG_7525

Kulmissa myös hieman kulmakynää ja lopuksi kulmavahaa ja kulmageeliä.

IMG_7526

Tähän väliin ripsaria ja aurinkopuuterilla varjostuksia.

IMG_7540IMG_7460

Yleensä en laita kasvoille enään aurinkopuuterin lisäksi muuta, mutta jatkossa meikkiini tulee ehdottomasti kuulumaan highlighteri ja poskipuna. Vasemmalla siis NYX Illuminator - korostusväri jolla kasvoille saa ihanaa hehkua ihan pienellä määrällä tuotetta. Vaikka tuote näyttää vaaleanpunaiselta, on se kasvoilla vain raikkaan heleä kuten kuvista voi ehkäpä huomata.

Oikealla esiintyykin sitten elämäni ensimäinen poskipuna (luit oikein..) joka yllätti positiivisesti. Kyseessä siis NYX Baked blush  -sävyssä Spanish rose. Tämän totesin juuri oikean sävyiseksi ja helpoksi levittää. Ei liian tumma ei liian vaalea, näppärä luonnollisen punan luontiin.

IMG_7476

Katsetta kirkastin monitoimi kynällä nimeltä NYX Wonder pencil. Tällä kynällä voi tehdä monenlaista ja aijonkin testata tätä vielä pienten näppyjen peitossa sekä huulten rajauksessa.

IMG_7560

Ja tadaa, simppeli lähellä omaa arkista laittatumista oleva meikki on done.

IMG_7655IMG_7474

Loppuun vielä muutama tuote jota ei eilisellä meikillä kasvoilta löytynyt.
Yllä näkyvä Models own Color chrome gold - kynsilakka oli just sitä mitä lähdin hakemaan. Halusin metallisen kynsilakan ja löysin sen kultaisena. Yksi kerros riitti tarvittavaan tulokseen ja musta toi näyttää tosi kivalta kynsillä! Varsinkin jouluna ja uutenavuotena voisi olla aika nappivalinta.

IMG_7468

Nappasin myös parit luomivärit itselleni ja ehdoton lemppari on tämä Models own eyeshadow palette chrome. Luomivärit tässä on jauhomaisista poiketen vahamaisia ja täten kiinnittyvät luomelle paljon jämäkämmin kuin jauhomaiset. Ainakin omasta mielestäni! Sävyt on myös tosi pikmenttisiä kuten alemmasta kuvasta voi huomata kun tuota kultaisen keltaista sävyä kokeilin. Näitä sävyjä tullaan näkemään varmasti tulevissa juhlalookeissa ja esittelen sillon enemmän näitä eri sävyjä ja niiden luomia tuloksia.

IMG_7470

NYX Hot singles eyeshadow - Moon Rock  ja  NYX Hot singles eyeshadow - Top Notch luomivärit pääsee parempaan testiin lähitulevaisuudessa, mutta esiamakua myös näistä voi nähdä hieman kanssa tuolta alemmasta kuvasta.

IMG_7475

Tämä tuote lähti mukaan sen takia, että se herätti mielenkiinnon käyttötarkoituksellaan. Tätä katsoessa luulisi olevan kyse glitter eyelineristä mutta tätä nimenomaan ei ole tarkoitettu käytettäväksi lähelläkään silmiä. NYX Liquid Crystal Liner - on tuote jolla voi luoda säihkettä kasvomeikkiin levittämällä tätä esimerkiksi poskipäille. Selkeästi juhlalookin tuote, ja mielenkiinnolla odotan miten onnistun tätä käyttämään.

IMG_7659

Lopputulosta.

IMG_7453

Oon höpöttänyt vielä ihan hirveästi mutta jaksakaa vielä kuunnella viimoiset sanat. Nimittäin nyt tulee kehuista kehuin. En ikinä ajattele kynsilakanpoistoaineiden kohdalla että ostan tuon koska se on parempi kun tuo, sillä en ikinä vertaile kyseisiä tuotteita. Nyt kuitenkin hehkutan Models own Nail polish remover - poistoainetta nimittäin tällä hoitui kynsien puhdistus alta minuutin. Sormi purnukkaan > pyöräytys > ja kynsi on puhdas !! Ihan loistotuote.

Nappasin myös hellää hoivaa käsille ja huulille. Ihanan tuoksuinen Victorias Secret Hand & Body cream - sheer love sekä taivaallisen makuinen EOS Lip balm pomegranate rasberry - huulivoide.

IMG_7573

Huh, olipas paljon asiaa. Mutta toivottavasti näistä mielipiteistä oli teille hyötyä! NYX yllätti positiivisesti eikä kyseistä brändiä turhaan ole kehuttu.
Loppuun vielä alekoodia teille ja tällä saatte 20% alennuksen kaikista Beauty pop up - verkkosivun tuotteista! Voin lämmöllä suositella kyseistä verkkokauppaa, sillä toimitus kestää vain 1-2 päivän verran ja sivut on erittäin helposti ymmärrettävät. Eikun shoppailemaan!

Koodina siis - JATTAPAULIINA
joka on voimassa 12.10.2015 asti !!

Oliko mun mielipiteistä hyötyä? Mitä tykkäsitte meikistä ja lopputuloksesta? Löytyykö teiltä näitä samoja meikkejä, samoja mielipiteitä :)? Pusuja tulevaan viikkoon, palaillaan myöhemmin.

1 comment:

  1. Anonymous28/9/15 21:35

    pakko laittaa tilausta menemään! kiitti alekoodista:))

    ReplyDelete