Saturday, 19 September 2015

INSPIRATION

Syksy on uuden aikaa, suunnitellaan, haaveillaan, uudistetaan. Tänä syksynä opiskelijaelämän alettua ei tosiaan ole varaa uudistaa kaikkea sitä mitä haluaa, mutta eihän haaveilu ole kiellettyä? Tänä syksynä mun sydämen on vienyt totaalisesti mokka, ruskean eri sävyt, oranssin eri sävyt, harmaa, ruusunkulta, viininpunainen... Lämpimät sävyt vetää puoleensa. Sisustuksessa voisin täyttää koko huoneen kuparin ja ruusunkullan sekamelskalla, vaatteissa voisin pukeutua vain mokkaan ja harmaaseen.
Allapa näkyykin aika hyvin tämän hetken lemppareita, sellaisia kivoja juttuja joista joitain omistaa joitain toivoisi omistavansa. Näitä on vaan lähinnä niin kiva tehdä, että mielelläni useamminkin jakaisin teidän kanssa mun haaveiluja ja lemppareita, mikäli vain haluatte?


Untitled #6

Untitled #7

Untitled #8

Untitled #9Sisustuspuuhat saa kuitenkin isomman paussin, sillä asunnon kanssa on pieniä ongelmia ja muutto saattaa olla edessä. Mutta itsekkään en sen enempää vielä tiedä, mutta toivottavasti asiat selkenee lähipäivinä! Nyt kuitenkin nautin viikonlopusta Jyväskylässä ja suuntaankin illala näkemään pitkästä aikaa ihania ystäviä täältä suunnilta. En millään malta odottaa!! 

Löytyykö teiltä samoja lemppareita? 

No comments:

Post a Comment