Thursday, 20 August 2015

WHAT´S IN MY SCHOOL BAG


IMG_5901

Mä tykkään ihan hirveesti kattoa erilaisia videoita youtuben suuresta maailmasta ja sieltäkin tämä idea lähti liikkeelle. Hirveästi teki mieli tehdä joku laukunsisältö postaus ja koulun lähestyessä tän tekeminen tulikin entistä järkevämmäksi. Osallahan koulut jo on alkaneet, mutta toivottavasti tästä saa silti ehkä vähän lisää ideaa mitä pakata matkaan tai no ainakin näette mitkä on mulle niitä tärkeimpiä juttuja!

Insjö niminen järkeviin laukkuratkaisuihin sisälaukkuja yms. valmistava nettikauppa otti muhun jokunen viikko sitten yhteyttä ja kysyi josko haluaisin testailla heidän Insjö bagINbag- laukkua ja mulla heti heräs mielenkiinto ton "toimivuudesta" ja järjevyydestä joten pistin tilauseen! Ja tässä postauksessa kerronkin vähän tarkemmin tuosta, sillä varmasti aika uusi tuttavuus teillekkin? Voin sen sanoa että aika näppärä tsydemi on!

IMG_5906

Mutta ensiksi sinne laukun sisälle kurkkausta! Tärkeinpiä juttujahan toki on koulukirjat, lippuset ja lappuset, vihkot ja muut materiaalit. Mulla lähtee matkaan lapuille oma läpinäkyvä tasku ja myöhemmin varmasti jotain muuta mappia tai vastaavaa. Penaali on myös ehdoton mulle, en voi tajuta niitä keillä kynät ja kumit hyppelee laukun pohjilla :-D Toki tuota penaalia voisi vähän uudistaa, on hieman kärsinyt jo... Juomapullo on kanssa ihan must have, sillä vettä tulee litkittyä pitkin päivää ihan reippaasti.

Tästä puuttuu vielä kalenteri, se nimittäin on vielä kokonaan hankkimatta...
IMG_5908

Päivinä jolloin laittaudun ja laitan naamaani tököttiä otan mä myös laukkuun pieneen pussukkaan matkaan muutaman tuotteen joilla meikkiä voi päivänmittaan tarvittaessa korjailla. Huulirasvojakin laukussa on yleensä useampi kuin yksi matkassa, ja yksi yleensä myös penaalissa! Myös purkkaa ja pastilleja tulee kannettua mukana, mutta just nyt ei ollut niitä kuvattavaksi.

IMG_5912

Lukiossa mulla kulki kuulokkeet ja pädi/tietokone mukana koulussa lähinnä koulujuttuja sekä myös niitä hyppytunteja varten. En tiedä oikein vielä miten homma tuolla ammattikorkean puolella toimii, onko hypäreitä mitenkä tai luppoaikaa, mutta uskoisin että kuulokkeille tulee vähintäänkin koulun salilla käyttöä ja pädille varmasti muistiinpanojen yhteydessä, tykkään nimittäin pidemmänpäälle kirjoitella niitä koneella mieluummin kuin käsin.  Ja löytyyhän sieltä koululaukusta myös se puhelin mutta jotenkin oletin tätä nykyä sen olevan ihan itsestäänselvyys enkä sitä tähän erikseen kuvannut :D

IMG_5916

Viimoisena heitän aamulla laukkuun pienen hajuveden varulta, käsirasvaa jonka kanssa läperrän montakin kertaa päivässä... Hiusharjan leijonanharjaa varten ja toki ne avaimet aina vaan kun ne muistaa matkaan ottaa..

IMG_5923

Toki laukusta löytyy milloin mitäkin muuta, pinnejä, pompuloita, välipalapatukoita yms mutta tuossa oli ne tärkeimmät! Ja seuraavaksi siirrytään tämän keltaisen laitoksen kimppuun.

IMG_5919

bagINbagin idea on aika yksinkertainen, se on laukku laukun sisälle. Väri sekä kokovaihtoehtoja näytti olevan aika hyvin, itselleni postista kolahti tämä keltainen kaveri. Kooltaan tuo on just sopiva sen käyttötarkoitukseen mun laukkujen osalta. Sisältä löytyy monenmoista koloa niin pienille kuin isommille tavaroille, vetoketjulla laukun saa myös kokonaan kiinni. Ideana loistava ja ootan innolla tuleeko tämä helpottamaan mun laukuissa yleensä valtaavaa sekasortoa! Tuonne kun tavarat laittaa niin pienimmätkin pysyy järjestyksessä.

IMG_5926IMG_5930

Insjö bagINbag idea on myös se, että se on kätevä siirtää laukusta laukkuun ja kaikki tavarat siirtyy samalla. Aamulla siis laukkupaniikin iskiessä ei tartte kun ottaa Insjö kätöseen ja nostaa se toiseen sillä hetkellä mielyttävämpään kassiin! Mä jotenkin tuota tutkaillessa ja kokeillessa tulin heti siihen tulokseen että loistava keksintö kun tätä vaan oppii käyttämään eikä sinne laukkuun tule miten sattuu niitä tavaroita heiteltyä. Ja mun mielestä toi on tosi nätti ihan siltäänsäkkin ja menee pienenä laukkuna jos tarve on ! Vai mitä ootte mieltä?

IMG_5932

Tässä on vielä linkki nettisivuille jos kiinnostaa käydä kurkkaamassa mitä muita sieltä löytyy! insjo.com

Kertokaa toki puuttuiko mun listalta joku teille tärkeä tavara/juttu mitä laukussa pitää olla mukana! Entäpä kiinnostaisko teitä hankkia itselle kyseinen bagINbag, sillä mulla saattais olla teille antaa alennuskoodia! 

Reilu viikko koulunalkuun, mites teillä?


PSTT... mä unohdin tästä postauksesta melkein sen kaikkein oleellisimman, nimittäin LATURIN. Ursula olis tällä laukun sisällöllä sammunu jo parin ekan koulutunnin aikana...

13 comments:

 1. Anonymous20/8/15 17:21

  Ihana Keltainen!

  ReplyDelete
 2. Anonymous20/8/15 18:35

  Toi kyllä vaikuttaa tosi kätevältä, varsinkin vielä koulussa kun on paljon kirjoja kassissa niin ei sitten sieltä niiden alta/välistä ole kauhean kiva ruveta sitä pientä huulirasvaa alkaa etsimään! :-D alekoodi kiinnostais kyllä, jos vaikka sattuisin itekkin tuollaisen hankkimaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. niin ja se on ! Helpottaa kummasti laukussa valtaavaa kaaosta :-D Katotaan jos saisin alekoodin jaettua, palailen sen kanssa myöhemmin :)

   Delete
 3. Pitäisi kanssa hommata tollanen, kuulostaa niin kätevältä! Ja itellä laukussa aina samat tavarat mukana :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on kyl kätsy ja ihan hassua etten mä ainakaan ollut koskaan aikasemmin kuullut tollasesta mtn :-D

   Delete
 4. Vaikuttaa tosi kätevältä ratkasulta! Helpottaisi juuri laukun vaihtamistakin todella hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näinpä! Kuhan vaan tulee laitettua tavarat tuonne sisälaukkuun eikä vain heiteltyä miten sattuu laukun pohjalle xp

   Delete
 5. Anonymous21/8/15 14:06

  Mistä tuo musta laukku on ja paljonko se maksoi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Stockmannilta 70e muistaakseni :)

   Delete
 6. Anonymous25/8/15 22:50

  En oo koskaan aiemmin kuullu noista laukuista, mutta vaikuttaa kyllä tosi käteviltä :D ja onnea muuten vielä opiskelupaikasta, aloitan myös samat opinnot seamkis 😄

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mäkää ollu! ja hah kiitos samoin, kuka oot tuu juttelee jossai ku en mää tunne sielt ketäää :-D!!!!

   Delete
  2. Anonymous26/8/15 19:33

   Laitoin faces viestii :D

   Delete