Sunday, 30 August 2015

RAKKAUS VÄRILTÄÄN LOHENPUNAINEN


IMG_6562IMG_6583Collage1IMG_6593IMG_6692IMG_6688Collage
mekko - sheinside (product link)  laukku - lahjaksi saatu ja itse tehty  kengät - dinsko  rannekoru - kalevala 


Tämä mekko = rakkautta. Pelkäsin että tuo olisi liian lyhyt, ei pysyisi päällä, kangas olisi hirveää ja monet muutkin kauhukuvat kävi mielessä kun tuon valitsin ja ihan vain siksi, että tuo on niin ihana ja halusin sen kovasti olevan täydellinen. Mutta mutta voi että kerrankin onni oli kohdalla ja tuo toden totta on täydellinen! Pysyy todella kivasti päällä, kangas mukavan kevyttä ja värikin on ihana, jossain valossa lohenpunainen jossain ehkä hieman oranssi. Asun kruunasi toki vielä ylppärilahjaksi saatu ihana laukku! Joka on itse tehty, aivan super kiva. 
Jos en keksi muuta päälle pantavaa tulevan syksyn juhliin niin voin vannoa että tässä on mekko numero 1. Ja en tiedä oonko koskaan sanonut, mutta mekkojenkin kohdalla valitsen aina ennemmin rennomman (vaikka yo- mekkoni puhui muuta) joten siinäkin mielessä tää on ihan nappi ! 

No mutta se siitä mekosta. Mä istun mun sängyllä ja kattelen lattiaa joka on täynnä muuttolaatikoita, paljon vielä on tavaraa pakkaamatta mutta huominen onkin pyhitetty sille kokonaan. En vaan todellakaan tiedä miten noiden paikalleen saaminen siellä kämpillä tulee sujumaan, tuntuu että tavaraa on enemmän kuin omistankaan ja siihen päälle vielä Lanen tavarat :-D Otan toki vielä tässä vaiheessa muuttoon liittyviä vinkkejä vastaan, jos teillä jotain vielä mulle on jakaa. 
Tänään painelen kaikesta puuhasta huolimatta ajoissa nukkumaan jotta pääsen ajoissa ylös huomenna JOTTA pääsen ajoissa ylös tulevinakin päivinä, se vasta varmaan eniten jännittääkin. Nyt kuitenkin lopetan kirjoittelun vaikka vähän juttelufiilis onkin mutta se nyt ei sovi ehkä tähän paikkaan joten jutellaan taas joku toinen day :-)

Mitä mieltä te ootte tuosta mekosta?

12 comments:

 1. Aivan upee mekko ja sopii sulle hyvin niin mallin kuin värinkin puolesta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! mukava kuulla :)

   Delete
 2. On kyllä superihana mekko! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jee mäkin tykkään!! :)

   Delete
 3. Aivan ihanan ihana mekko, rakastuin! ♥

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. I-H-A-N-A mekko!! Iteki haluaisin just tuon väristä mekkoa :) Jotenkin mulle on tosi hyvä väri kaikki sellainen oranssihtava ja puoltoista vuotta ihan ykköslemppari huulipunaki on sellainen kirkkaan oranssi :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oranssi on kyllä ihana väri! :D itekki oon siihen ihan rakastunu.. samoin punaisen eri sävyihin ja harmaaseen oi oi oi..

   Delete
 5. Toistan itteäni koko ajan, mutten kestä kun toi on vaan niin kaunis. Oikeesti kaunein vaatekappale mitä oon nähnyt Sheinsideltä! Toi väri on just eikä melkeen, ei varmasti ois noin ihana esim mustana! Vauvau ja vau, 5/5 ehdottomasti<3

  essi-bltn.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon ihan samaa mieltä tosta sheinside jutusta :D parhain tilaus ikinä. parhain tuote. ei voi olla kuin tyytyväinen!

   Delete
 6. Anonymous16/9/15 11:02

  Oi miten ihana mekko, istuu sulle tosi hyvin!! Minkä kokosena tilasit ton?:-) Moneen otteeseen olen miettinyt tilaavani tuolta sivulta jotain, mutta kokojen puolesta vähän pelottaa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. tuo on S ! Yleensä tuolla on vähän pienempiä kokoja ja otan yleensä M kokosia, mutta mittailin tuota mekkoa ja se on rennomman mallinen niin otin S .. sitä pitää vähän mietiskellä mutta usein paitojen kohalla ainakin otan M koon :)

   Delete