Friday, 14 August 2015

MEIKKILOOTA

IMG_5500IMG_5503d

Just nyt en keksiny tuolle mitän parempaa nimitystä :-D Meikkiloota, meikkien säilytyslaatikko...?
Kuten aikasemmin mainitsin, käytiin me Ikeasta hakemassa tavaraa meidän tulevaan kämppään ja samalla ostin muutaman jutun jotka pääsi käyttöön jo täällä kotikotona. Toinen niistä on tuo alla näkyvä meikkiloota, josta löytyy jos jonkinmoista koloa meikeille ja toisena ostin pari alla näkyvää purnukkaa siveltimille.

Haaveena olis meikkien ja siveltimien osalta saada kasattua kokonainen pöytä/laatikosto jolloin meikit sais enemmän piiloon tai pois tieltä. Hyllyillekkin olis kiva rakentaa jotain systeemiä, mutta meidän tulevassa kämpässä ei saa ilmeisesti seinille kiinnittää mitään, plaah. Jollain tapaa haluaisin kuitenkin meikeille ja muille oman pisteen, oman säilytysjärjestelmän helpottaakseni pöydän sotkua. Varsinkin jos tämä nykyinen "työpöytä" mukaan lähtee,  haluan kehitellä jotain noille laittautumisvehkeille että pöydällä mahtuu tekemään muutakin... Nyt vielä pärjää, mutta meikkien ja tuotteiden lisääntyessä tuskinpa enään. Itseasiassa tälläkin hetkellä kaikki korut on laatikossa pöydän alla, koska eivät mahdu mihinkään.

Helppoa olla nainen?
IMG_5514

Meikkiloota maksoi noin 15 euroa ja tuo liikkuva osa on irroitettava mikäli sen irroittaa haluaa. Huulipunille/ muille pienille tuotteille on mukavasti tilaa ja kaikki omat meikkini ainakin mahtuivat mukavasti tuohon ja vähän jäi tilaakin.

IMG_5534

Ennen mulla oli neljä eri purkkia siveltimille yms. mutta nyt laitoin kaikki siveltimet isompaan purkkiin ja pienempään laitoin kajaalit ja muut pienemmät jutut, jotta pöydälle jää enemmän tilaa. Isommalla taisi hintaa olla 5 euroa ja pienemmällä 3 euroa.

IMG_5522s
HIGH TECH LIGHTER
venus

Samaisella Ikean reissulla pyörähdettiin Matkuksen puolella ja Make Up Storen alennuksilta löysin pitkään etsimäni highlighterin ! Hintaa tuolla oli 8 euroa ja oon enemmän kuin tosi tyytyväinen ostokseen. Väriltään tuo on hieman kultainen, samalla taittaa vähän roosaan. Poskiluulle laittaessa sävy on kuitenkin enemmän juurikin valoisa ja kirkas, eikä kultaisuus hohda ellei tuotetta laita todella paljoa. Purnukka on kaiken lisäksi aika iso ja tavara riittoisaa! Ja luomivärinäkin menee jos haluttaa.

Itse levitän tuota sormilla, lämmitän hieman kämmenen päällä tuotetta ja taputtelen poskiluulle ja muualle minne haluan hohdetta. Tuota voi myös levittää siveltimellä, mutten ole vielä sitä kokeillut.

IMG_5539

Tällä hetkellä oon tyytyväinen säilytyssysteemeihin, mutta muuton jälkeen haluan lisää tilaa ja järkevämpiä säilytysratkaisuja. Saa nähdä miten kamppeet ja vehkeet sitten asuntoon järjestyy, sen näkee reilun kahden viikon kuluttua... Muutto siis lähestyy, koulu lähestyy, harrastuksen aloittaminen lähestyy. Mua ehkä vähän jo jännittää. Seuraavan kerran sisustukseen liittyviä postauksia näettekin meidän kaksiosta!

Miten te säilytätte meikkejä/siveltimiä järkevästi? 

2 comments:

  1. Näyttää tosi hyvältä toi loota! :D Pitäisi varmaan itsekin hommata joku vähän fiksumpi ratkaisu kun tällä hetkellä kaikki meikit on sikinsokin yhdessä lootassa :D

    ReplyDelete
  2. Anonymous16/8/15 20:11

    Muistatko mikä tuon meikkiloodan nimi oli ikeassa?:)

    ReplyDelete