Saturday, 1 August 2015

IKEA

Tää päivä tuntuu vähintään kahdelta päivältä! Ja tajusin just mistä se ihan todellisuudessa johtuu, siitä että heräsin aamu 7, enkä normaaliin tapaan 11. Päivä sai heti pituutta, tekemistäkin oli paljon ja kello on nytkin vasta kymmenen päälle vaikka tuntuu että pitäisi olla vähintään jo kunnolla yö. Pitäisi varmaan useammin heräillä aikaisemmin niin päivä sais pituutta ja olis aikaa monenmoiselle puuhalle.

Voi myös olla että päivä tuntuu tuhannen pitkältä siksikin, että tekemistä on riittänyt. Aamulla suunnattiin aikaisin kohti Kuopiota ja Ikeaa ja ilta vierähti ajellen ja Jenniä nähden. Nyt vasta suihkun jälkeen kunnolla paikallaan, valmiina todellakin nukkumaan, huomenna taas matkustetaan...
Ikeasta tosiaan lähdettiin hakemaan kampetta tulevaan kämppään, tarpeellisia juttuja, sisustustavaraa, keittiöön välineitä ja kaikenlaista tilpehööriä. Ennen Ikeassa on poikkeuksetta tullut suunnattua makuuhuoneosastolle ja muille sisustusnurkille, mutta nythän sitä vasta tajusi mitä kaikkea sinne kotiin oikeasti tarvitsee, ihan liikaa kaikkea. Varmasti paljon unohtui hankkia, mutta tarpeita voi onneksi täydentää sitten pitkin syksyä.. Ostin pari kivaa juttua jotka pääsee käyttöön jo heti, kuukauden ajaksi ennen muuttoa ja ajattelin kuvailla niitä teille kunhan kerkeän. Nyt vain on tekemistä luvassa niin paljon että ei meinaa aika riittää.

IMG_5246IMG_5250

Tukka näytti hassun tummalta ponnarilla, kun tyven parin sentin tummempi pätkä pomppasi oikein kunnolla esiin, mähän olen ihan kunnolla brunette !!  Takki ja hame on muuten Bikbokilta, paita ginatricolta ja laukku Sheinsideltä. Kenkulit, jotka tosin huonosti näkyvät oli kympin löytö Stadiumista, niin pirteät!

IMG_5269IMG_5245

Pakollinen kuva järkyttävästä ranskalaiskeosta. Nyt kyllä ällöttää, ei onneksi tullut läheskään koko kasaa ahmittua. Olisi varmaan pitänyt ottaa kuuluisat lihapullat ja muusi :- D

IMG_5254IMG_5244IMG_5271

Ja loppuun huomaan itse asian jonka saatte huomata heti tämän luettua, mä e n o s a a  katsoa kameraan asukuvia otettaessa, en sitten näköjään lainkaan. Keksin tähän tietysti järkevän selityksen, näytän ihan höpöltä katsoessani kameraan sillä mun silmät on tosi valoherkät ja siristelen lähes poikkeuksetta kokajan (jee rypyt welcome). Joten otetaan ne asukuvat sitten näin, kamerasta pois päin :-)

Huomenna siis iltareissu Seinäjoelle, maanantaina ripsien laitto sekä valmennus ja illalla saapuu ihana Nora Jyväskylään kaverinsa kanssa !! Tiistaina juhlitaan, keskiviikkona ja torstaina valmennuspuuhia ja loppuviikko Helsingissä, joten saa nähdä milloin kerkeän juttusille teidän kanssa! Mutta ainakin tiedätte mistä hiljaisuus johtuu jos sellaista nyt noin viikon verran tulee.

Goof night !  :* 

No comments:

Post a Comment