Monday, 20 July 2015

@TAMPERE

Eilen tuli tehtyä päiväreissu Tampereelle, pojat suuntasivat omiin puuhiinsa ja me Nean kanssa jäätiin Tampereen ytimeen kiertelemään kauppoja ja viettämään aikaa. Aikainen lähtö aamulla aiheutti meille aluksi luppoaikaa, kun kaupat aukesivat vasta puolinpäivin, mutta ei me niihin suoraan edes suunnattu vaan syömään.

En tiiä oonko koskaan ollut niin aikasin Amarillossa syömässä mutta voin sanoa että eipä tarvinnut kauaa odottaa palvelua tai ruoan saapumista! Hyvä startti päivälle :p

IMG_4782IMG_4794

Eikä oo muuten varmaan vaikee arvata mun lempparia rillosta... Jotenkin aina vain päätyy siihen samaan ja parhaaseen, vaikka muitakin hyviä olisi yllin kyllin!

IMG_4786IMG_4791

Herkuttelun jälkeen kierreltiin kauppoja ja käväistiin nappaamassa asukuvat. Alla oleva kuva kertookin kuinka hupaisaa meidän kuvailu oli. Vähän vanhemmat mieskaverukset nauroivat meille ja antoivat hienoja ohjeita ja sen semmoista. Sain myös peukkuterkut ja Neasta otettiin hieno selfie. Eipä se mitään, ainakin tuli nauruntäyteisiä kuvia :-D

Sellainen tapaaminen tamperelaisten kanssa, toivottavasti kaikki muutkin jatkossa antaa peukkuterkkuja.

Collageq

Asukuvia myöhemmin sekä palaillaan Rodokselle videon parissa tänään kello 17.00 ;) Ja huomenna kera kuvien !  Mukavaa alkanutta viikkoa :-)

1 comment:

  1. Kuulostaa kivalta päivästä! Ihanat noi vikat hymykuvat :)

    Picture Me

    ReplyDelete