Tuesday, 14 July 2015

SYÖMÄSSÄ PUUN ALLA

IMG_4531
IMG_4523IMG_4525

Mä tein eilen aivan mahtavan löydön, ja sen huomasikin jo tarkkasilmäiset instagramin puolelta! Nimittäin Niken rosherunit alesta ! Ihanatttttttt. Tulikin mieleen että haluatteko jotain ostosten esittelyä erikseen täältä vai nähdä pitkin loppu kesää ja syksyä vaatteet yms ihan vain asuissa?

IMG_4517IMG_4530IMG_4520

Kirjoitin muutama päivä sitten tänne meidän lemppari raflasta täällä, perun puheeni nyt. Eilen löydettiin läheltä vanhan kaupungin sisäänkäyntiä aivan ihana ravintola. Nimeä en muista koska se oli jollain tapaa aika erikoinen eikä kuitistakaan ota mitään selkoa... Ravintola oli kuitenkin iiiihana, isojen puiden alla tunnelmallisten valojen kera. Illalla syödessämme kyseinen paikka myös tuli aivan täyteen eikä tilaa uusille asiakkaile enää ollut! Oli siis muidenkin kuin meidän suosiossa. Ruoka oli taivaallista ja palvelu oli erittäin ammattitaitoista. Olisi voinut luulla että hinnatkin oli katossa mutta ei, samoissa summissa pyörittiin kuin muissakin ravintoloissa. Kuvat ei valitettavasti todellista tunnelmaa ja fiilistä jaa, mutta voin sanoa että oli yksi mukavin ravintolakokemus ikinä.

Tänään vietellään viimeistä iltaa täällä ja mietitäänkin juuri minne suunnattaisiin syömään. Eilisen ravintolan vieressä näkyi toinen erittäin mieluiselta näyttävä paikka jota varmaan lähdetään testaamaan. Nyt vielä meikkaan loppuun (on muuten vaikeeta hommaa kun ei oo koko viikkona meikannut) ja vetäisen päälle uuden ihan jo Suomen puolella hankitun jumpsuitin! Kuvia myöhemmin, palailen varmaankin Suomen puolelta vaikka sinne en lainkaan haluaisi :-(10 comments:

 1. Anonymous14/7/15 19:59

  Joo ostospostaus ehdottomasti!! :)

  ReplyDelete
 2. Tee ihmeessä ostoksista erillinen postaus, mua ainakin kiinnostaa! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous14/7/15 22:18

  mua kiinnostaa ainakin ostokset erillisenä esittelynä! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous14/7/15 23:49

  oiii olin rodoksella vähä aika sitte (kyselin sulta askissaki) ja ostin just ne samat roshet ! haha ihanat ja joo ostospostaus😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. hhaha :) eikö ookki ihanat!

   Delete
 5. Erikseen ostospostausta ehdottomastiiiiiiii!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous15/7/15 15:55

  Ostosten esittelyä!! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous15/7/15 21:32

  Ostosten esittely ois tosi kiva nähä :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous16/7/15 01:24

  Mun on pakko kysyä että miten tai millä oot ottanut sen kuvan sun instassa kun ootte siinä varjossa mitä vene vetää merellä perässä? Uskalsitko ottaa ihan kännykän sinne vai oliko joku prokamera tms? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meil oli gopro mukana :) se oli vesitiiviissä kotelossa ja kiinni ranteessa ettei tipu!!

   Delete