Monday, 6 July 2015

SUOSIKKEJA // INSTAGRAM & BLOGIT

Täältä pesee ensimäinen teidän ehdottama/pyytämä postaus! Multa kyseltiin mun suosikkeja instagram käyttäjien puolelta sekä täältä blogimaailmasta. Valinta ei ollut vaikea, aika selkeä sinänsä. Mun valinnat lemppareiden osalta löytyy suurimmaksi osaksi muualta kuin täältä Suomesta, nimittäin muut pohjoismaat vievät kyllä voiton niin blogien kuin instagram tilien osalta. Varsinkin norjalaiset, kadehdin.

Pikemmittä höpinöittä kuitenkin alla näette mun valinnat blogeista sekä instagramista!

KenzaZouiten_countryside_flowers-3354174-7-14359237161891193542-9-1434575827819gallery-1432973001-fannylyckman-denim-chanel1-980x653
Yllä mainitsemissani lähinnä kuvien laatu, asut, matkustelu yms. ovat saatelleet mut blogien vakio stalkkeriksi :-D ! Niin kauniita naisia, ihanat tyylit! Vaikken mä teksteistä juuri koskaan mitään ymmärrä ellei niitä ole englanniksi kirjoitettu, niin silti pelkillä kuvilla mä oon ihan hurahtanut näihin blogeihin.. Tällä kertaa ei siis suosikeista löydy suomalaisia blogeja, vaikka niitäkin seuraan ja monia loistavia on !

Collage


Urheilua, kauneutta, ruokia, koiria...


12

Australialaista kauneutta, nuorta kauneutta, ihanat feedit, kirkkaat kuvat, asuja...


Collage2

Ja myöskin muutama suomalainen suosikki !!

Äärettömän kadehdittavaa kauneutta, asuja, täydellinen feedi, yleellinen elämä...Tähän ois voinut lisätä vielä monen muunkin, mutta tänään jaoin teille vain nämä. Löytyykö samoja suosikkeja? Löytyykö muita jakamisen arvoisia blogeja / instagram käyttäjiä? Laita kommenttia!!


ps. muistakaa kysellä kysymyksiä pari postausta aikasempaan ! 

12 comments:

 1. Anonymous6/7/15 13:30

  Ärsyttää kun tässä on vaan nä ihan perus blogit et olis kiva ollut saada uuutta lukemista :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. no voi olla:/ mut en mä ala valehtelee ja multa kysyttii suosikkeja.. niitä ne on! mut toivottavasti ig puolelta löyty uusia :)?

   Delete
 2. Aika monta samaa suosikkia mullakin! Norjalaiset blogit on kyllä parhautta <3

  ReplyDelete
 3. Instagram-tilejä jotka kannattaa tsekata:
  @Lovelypepa
  @Songofstyle
  @Sincerelysjules
  @Chiaraferragni
  @Negin_mirsalehi
  @siljekgs
  Itse tykkään kaikkien heidän feedeistä ja olen saanut paljon inspiraatiota heiltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. jes ihanaa, pakko käydä kurkkaamassa :)

   Delete
 4. Anonymous6/7/15 18:17

  Apua mitä noi kaikki sun seuraamat jutut on... missä persoonallisuus? Missä aitous?
  Miksi kaikki haluaa olla samanlaisia, tuota samaa kamaa tursuaa joka paikasta. Niin selkeästi tämä sinunkin blogi pyrkii vain siihen samaan, itsekin myöntämääsi "täydelliseen" elämään.

  Haluan kommentoija vain siksi, että herättelisin ajattelemaan. Eikö olisi kiva seurata mielummin onnellisena omaa sydämesi ääntä, ja löytää se oma tie ilmaista itseäsi, sen sijaan että seuraat kadehtien näitä instagram feedejä ja blogeja.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. persoonallisuus? aitous? :D mitä helkkarin tekemistä niillä on sen kanssa millaisa kuvia/blogeja tykkään lukea :D jos tykkään noista, tarkoittaako se että haluan olla kuin he? kadehdin ehkä jossain määrin mutta en tahdo heidän elämää, ihastelen vain sitä. Seuraan omaa sydäntäni ja ilmaisen itseäni juuri niin kuin jatta, en ymmärrä mitä väärää siinä on että ihailen näitä ihmisiä/ tykkään heidän kuvista / blogeista.

   erittäin outo kommentti. ehkä ovat tunnettuja nimiä ja jo kuultuja mutta ei se sitä tarkoita että pyrin johonkin emmoiseen :D mä vaan tykkään noista thats it.

   blogini pyrkii olemaan mahdolisimman paljjon just mun näkönen. se riippuu katsojasta miltä se sitten näyttää.

   Delete
  2. Anonymous6/7/15 19:38

   Okei! No ihana. Jos osaat katsoa kriittisellä silmällä noita ja tajuat just että ei välttis oo kovin täydellistä tommonen. Mutta miksi noin kärkäs ja hermostunut vastaus? :) Okei, ehkä munkin kommentti oli turhan kärkäs.

   Kyllä se persoonallisuuteen liittyy ja siitä kertoo, että minkälaisista asioista tykkää ja mitä ihailee. Ja minkälaista kuvaa haluaa itsestään muille antaa..
   Ymmärrän, että tämmönen on vaan se pintapuolinen raapaisu elämästä, mutta silti.

   Delete
  3. Anonymous7/7/15 16:04

   Onhan noilla hienoja feedejä, mutta mun mielestä tämmöset esittelypostaukset on jokseenkin turhia, jos esiteltävät blogit on niitä mitä lukee joka toinen suomalainen. Toisaalta parempi tämäkin, kun semmonen wannabe tumblr-hipstertyyli. Edelliseen anoon vedoten vaan jotenkin tosi persoonatonta. Sitten suurin osa suomalaisbloggaajista matkii vielä näitä kenzoja ihan suoraan ja kaikilla on lopulta samanlainen blogi/feedi

   Delete
 5. Olis kiva sellainen postaus missä ois suomalaisia blogeja. Nuo Kenzat ja muut on varmasti lähes kaikkien listoilla enkä ihmettele! Mutta ois kiva saada sun suosikki suomalaisia blogeja :)

  ReplyDelete
 6. Voi että, tuli kamala Instagram feed-kriisi näiden IG-tilien takia :D Aivan ihania suosikkeja sulla!


  - minna / breaking love into chemicals

  ReplyDelete