Friday, 31 July 2015

NEW HAIR

Mun piti jo eilen tulla kirjoittelemaan mutta kuvapuoli ei ollut samaa mieltä joten kokeillaanpas nyt uusiksi! Eilen siis oli vuoro taas istua muutamaksi tunniksi kampaajan penkkiin ja jännitys oli kyllä suurehko, sillä en saanut vakkarikampaajalleni aikaa vaan varasin itselleni ajan Jyväskylän Glo hairista, Bikbokin myyjän suosittelemana :-D En ollut kyseisessä kampaamossa ennen käynyt mutta positiivisin fiiliksin sieltä lähdin ja voin kyllä lämpimästi suositella. Hiuksia kohden ajatuksenahan oli se, että hieman tummempaan lähdetään kun sitä blondia alkoi jo omaan makuun olla liikaa. Näytin pari kuvaa ja sitten menoksi. Pitkä ja paksu tukka = lähemmäs 3 tuntia istumista ja peppu pahemman kerran puutunut. Mutta lopputulos oli just sitä mitä lähdinkin hakemaan !

Tyveen laitettiin kestoväri joten se pomppasi hieman latvaa tummemaksi. Latvaan tuli kevytväri jottei hiukset kärsisi niin paljoa. Halusin kylmiä sävyjä ja niitä sain, tuhkaista ja tumman vaaleaa. Omaan makuun tukka on nyt just hyvä, ei liian lämpöisen sävyinen eikä myöskään liian tumma, minkä pelkäsin tapahtuvan... Juurikasvuhan tuolta varmasti tulee erottumaan aikanaan, mutta sävymaailma tukassa kokonaisuudessaan on aika lähellä omaa väriä nyt, joten en usko että juurikasvu on niin järkyttävä kuin aikaisemmissa tummissa tukissa.
No mutta pikemmittä höpinöittä, mitäs mieltä te ootte? Muokkaus vaikuttaa ehkä todelliseen sävyyn vähän, mutta pyrin muokkaamaan näitä mahdollisimman vähän realistisen lopputuloksen kannalta.


IMG_5224IMG_5230CollageIMG_5210

Pstttt. tuo playstuitti löytyi facebook kirppikseltä vain vitosella ja voi kuinka onkaan kivan värinen !

15 comments:

 1. Anonymous31/7/15 12:17

  Vau!! Aivan upeat hiukset!

  ReplyDelete
 2. Anonymous31/7/15 12:34

  Ihanat hiukset ! Sopii sulle!:-)
  Ps. miten muuten oot saanu blogitekstien otsikoiden alle ton "viivan"?

  ReplyDelete
  Replies
  1. googlettamalla löysin, en muista yhtään mistä ja miten se oli mutta html koodin kanssa sai aika kauan leikkiä.. :-D

   Delete
 3. Ihan täydellisen väriset!!!!!!

  ReplyDelete
 4. Anonymous31/7/15 13:22

  Ihanat hiukset! Mitä tollanen värikäsitelly mahtaa maksaa noin pitkille hiuksille? Itellä meinaan melko saman pituiset hiukset

  ReplyDelete
  Replies
  1. päälle satasen mentiin ... :ss

   Delete
 5. Anonymous31/7/15 17:11

  kuka glon kampaajista loihti nuo ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En jaa täällä nimiä, joten tuu kysäisee jossain muualla :)

   Delete
 6. Sopii sulla älyttömän hyvin!:3

  ReplyDelete
 7. Anonymous31/7/15 22:28

  Wau! Varmaan jo kuukaudenpäivät mun hiukset on kiljunut kovaa tarvetta päästä kampaajalle, sillä no viimesestä värjäyksestä taitaa olla jo pikkasen vajaat puolvuotta! (Tästä syystä viimeset pari-kolmekuukautta onkin vedetty sitten korkea ponnari päässä, ei näitä enää auki kehtaa pitää XD )Viimesestä värjäyskerrasta asti oon kuolannut just tollasia hiuksia kun noi sun nykyset <3 Tän sun postauksen myötä tuli vaan kauheen pakottava tarve päästä NYT viimestään sinne kampaajalle. Envaan tiedä minne sitä uskaltais mennä pk-seudulla...?Noi sun hiukset on ihan täydelliset, just sellaset kun toivoisin jonkun loihtivan mullekin, hah! Sopii sulle muuten tosi hyvin!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no siitä vaan aika varaamaan :D! Kyllä ne osaa paikassa kuin paikassa hommansa, pyydät vain kylmiä sävyjä niin hyvää tulaa ;D

   Delete
 8. Anonymous31/7/15 22:36

  Vaude tosi kivat! Sopii älyttömän hyvin <3

  ReplyDelete
 9. Anonymous1/8/15 01:04

  Uu upeet hiukset!

  ReplyDelete
 10. Anonymous3/8/15 18:33

  Käytkö tavallisesti laukaassa parturissa et osaisiks suositella sieltä jotai hyvää kampaamoo? :)

  ReplyDelete