Thursday, 30 July 2015

MY BASIC DAY

IMG_5168

Mun oli tarkoitus tehdä "jokapäiväisiä kuvia" tyylinen postaus, mutta tajusinkin nämä kuvat eilen napattuani että tämähän on enemmänkin my day - tyylinen tai oikeastaan aika simppeli kurkistus mun tavallistakin tavallisempiin perus päiviin. Mitä mä siis teen päivinä jolloin ei tapahdu mitään normaalia arjesta poikkeavaa.

Aamut nukun pitkään, herätys soi viimeistään 11.00. Selaan puhelinta sängyssä ainakin puoli tuntia, ellei kiire mihinkään ole. Youtube on aamun suosikki, niin paljon inspistä löytyy sieltä että huhhuh! Yllä yksi uusi suosikki kanava.

IMG_5188
IMG_5142

Oon lähes poikkeuksetta kaikki yöt Lanen kanssa, eihän sitä enää osaa leveästi yksin omassa sängyssä nukkuakkaan... Päivällä yleensä suunnataan Jyväskylään jos ollaan meillä yö oltu.

Mun perusvaatetukseen kuuluu joko juoksuhousut tai yllä näkyvät niken pökät tai muut rennot housut. Kengissä rakastan nopeutta ja nämä jo paljon nähdyt tohvelit on jalassa päivittäin. Jos siis mitään ihmeellistä ei tapahdu, kuljen ympäriinsä niin rennosti kuin mahdollista, ilman meikkiäkin tietysti.
IMG_5145

Ihana sateinen keli, senkin voisi luokitella jo niihin arkipäiviin...

IMG_5158

Oon myös ahkera snapchattailijätär!! Joten kannattaa addailla mut siellä, my storyt on julkisia jäiks.
jattainourmind

IMG_5182IMG_5205

Arkisiin puuhiin kuuluu valmennushommat ja Jsa cheer gymillä tulee oltua siis usein.
Eilen menin hallille aikaisemmin treenaamaan itse. Yleensä omana treeninä on se perus salitreeni, mutta sunnuntain tulevia täydennystreenejä varten (jep, Seinäjoelle kokeilemaan onnea!!) halusin käydä treenailemassa vielä muutamia juttuja. Oon onneks viimeaikoina päässyt kivasti treenaamaan ja palauttelemaan mieleen omia cheerkykyjä, mutta onhan se nyt jännää jos kahden vuoden tauon jälkeen tulee taas palattua kunnolla lajin pariin ! 

IMG_5197

Koutsitiimi ! Pientä höpöttelyä aina treenien jälkeen.

IMG_5199

Täälläkään ei pääse enää kuin n. kuukauden verran käymään :-( Ja sitten on suunta toisille treenimestoille... Tulee ikävä, mutta onneksi pääsee seuraamaan tyttöjen treenejä aina kun siihen on mahdollisuus.

IMG_5126

Riippuen päivien puuhista, asettaudun koneen ääreen joko heti aamusta (kuten nyt) tai sitten illalla päivän päätteeksi. Oli postattavaa tai ei, saattaa koneella vierähtää pitkäkin tovi varsinkin siellä youtube - maailmassa.

IMG_5135

Vimoisena vinkkinä vielä kellofaneille, että teillä on pari päivää vielä aikaa hyödyntää mun tarjoama alennus! Koodilla " jattapauliina " saatte 15% alennusta valitsemastanne kellosta vielä tämän kuun loppuun saakka, eli 31.7 asti, eli huomiseen asti!! Kellot löytyvät osoitteesta danielwellington.com

Sellainen peruspäivä eilen ja lähes muutkin päivät pitkin viikkoa. Silloin tällöin tulee päiviä kun tulee käytyä kaupungilla tai muuten mentyä kunnolla ihmisten ilmoilla niin päällekkin päätyy muuta kuin perus löllöt vaatteet. Yksi syy siis heikkoihin asukuviin on se etten mä pue mitään "hienoa" päälleni kovin usein :-D Mutta rentoilut loppuu toki aikanaan, syksyllä tuutte näkemään varmasti paljon asukuvia!


Onko teillä tapahtumarikkaita arkipäiviä? Tykkäättekö tekemisen täyteisistä päivistä vai ennemmin niistä rennoista jopa pitkiltä tuntuvista päivistä?

6 comments:

 1. Ääh vitsit Alexin kanava on ihan huippu! :)

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva postaus ja ihanan arkisia kuvia! Mistä noi Niken housut on ostettu jos saan kysyä? :-)

  http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ne on Sokokselta ostettu, tosin jo pari vuotta sitten mutta niken sivuilla oon nähny samoja/ tai ainakin samantapaisia :)

   Delete
 3. Mä kyllä tykkään päivistä kun on paljon tekemistä, mutta niitä päiviä on kyllä aika harvoin :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä :D Sais olla useammin tapahtumarikkaita päiviä!

   Delete