Wednesday, 1 July 2015

MEKKOJA JA HAMEITA

Mukavuudenhaluisuus on nyt se juttu, ainakin mulla kuten jo puhuin. Mun mielestä mekot ja hameet on rentojen housujen ohella nappivalinta kun pukeutumiseen haetaan mukavuutta. Toki riippuu millaista hametta päälle aikoo kiskoa, tiukkaa vai rennonpaa mutta tajusitte pointin. Ite oon ainakin hurahtanut hameisiin ja mekkoihin ja viihdynkin niissä tänä kesänä varmaan enemmän kuin esimerkiksi shortseissa!

Esprit laittoi mulle jälleen viestiä ja sai mut innostumaan taikomaan teille parit vaatekollaasit, joiden tekeminen on kyllä silkkaa iloa! Inspiraatiota minulle, inspiraatiota teille.  Tässä linkki aikaisempaan postaukseen jossa olinkin jo rakastunut mekkoihi -> click

1

Kesäisin valkoiset mekot tuntuu olevan in. Oli kyse sitten yo-juhlista tai ripille pääsystä, niidenkin yhteydessä yleisin vaihtoehto on valkoinen värien puolesta. Rennoissa asuissakin valkonen toimii, se ei ole kuuma kesällä sekä ruskettuneet sääret pääsevät loistoonsa näyttämällä entistä ruskettuniimmilta ;)

Tämä asu kuvastaa mun ihanteellista shoppailuasua. Rento vaate ja suht helpot kengät sovituksen kannalta sekä laukku jossa voi raahata mukana koko omaisuuden, kameran lompakon jne.

Mekkoon pääsette tästä ,  kenkiin tästä, sekä laukun löydätte täältä


2

Viileiden iltojen tullen kaupungilla näkee usein myös maximekkoja, jotka ovat joidenkin miespuolisten henkilöiden mielestä rumia kaapuja ... :-D Mutta onneksi me naiset päätämme itse mitä päällemme puemme!

Mä oon maximekkojen ja maxihameiden ystävä, ne on super mukavia päällä ja helppo yhdistellä muihin vaatteisiin ja eri asusteisiin. Tällä asukokonaisuudella mä marssisin varsin mielelläni kauppaan ostamaan mansikoita ja herkkuja ja suuntaisin ilta-aurinkoa ihastelemaan rannalle. Oikeastaan tällä asulla voisin myös mennä syömään tai nauttimaan tyttöjenillasta tai muuta mukavaa, mä koen maxihameet/mekot monitoimi vaatteina!

Mekko on täältä, aurinkolasit täältä, rantahattu täältä

3

Aina ei kuitenkaan halua ottaa niin rennosti, vaan päälle haluaa jotain "rempseämpää" jos sellaista sanaa voin käyttää :-D Simppelit asut ovat myös yksi oma suosikki, vähän asusteita, vähän värejä ja enemmänkin ehkä hiuksissa ja kasvoissa huomio.

Tässä asussa päähuomion vievät varmasti kengät, joilla itse en varmaan osaisi edes kävellä. Asu kuvastaa ehkä illallisasua jos olkapäille kietaisisi vielä vaikkapa huivin tai neuleen. Rento mekko, pieni laukku ja "raskaat" kengät. Itse tykkään tästä kovasti, ehkä matalemmilla kengillä mutta nuo kengät oli pakko jakaa koska jollain tavalla ne on i-h-a-n-a-t !

Laukku on täältä, kengät täältä ja mekko löytyy täältä


  4

Onko kukaan muu huomannut että ne ala-asteen jälkeen inhotut reput ja edes reppuja muistuttavat laukut joita joskus kammoksuttiin, ovat alkaneet palata "muotiin" ja meidän ei muodikkaiden ihmisten käyttöön. Reppuja tuntuu näkyvän ihan hirveästi ja kaupoista löytyy mitä erikoisempia malleja ja yksilöitä, ihania mokkaisia pieniä söpöjä...

Tämä asu on kouluasu, koska REPPU.  Rennot kengät, mukava hame, perus t-paita ja se REPPU.


Hamonen täältä, t-paita täältä, REPPU täältä, tossut täältä ja aurinkolasit täältä5


Viimoisena muttei vähäisimpänä, mun lemppari asukokonaisuus!! Esprit.fi sivustolta löysin vaikka ja mitä kivaa ja yksi parhaimmista löydöistä on tämä yllä näkyvä hame. Aivan täydellinen, mokkaa, tuo väri. TAHDON.

Tämä asu sopis johonkin hieman "hienompaan" tilanteeseen kuin koulunpenkille vaikka jonkun mielestä se voi olla hieno tilanne! Rennon tästä asusta tekee kuitenkin kengät ja toppi, mutta erilaisemmalla alaosalla ja huomion vievällä asusteella saa jo paljon aikaan. Tää asu on ihan lemppari, pukisin päälle vaikka samantien.

Ihanainen hame on siis täältä, toppi täältä, kengät täältä ja laukku täältäMun lemppari tulikin jo selväks mutta pukisitko sä näistä jonkun kokonaisuuden päälles? Mikä on sun mielestä in tänä kesänä ja mikä näistä oli sun mieleisin?


4 comments:

 1. Anonymous1/7/15 21:18

  Upeita asukokonaisuuksia! Sulla on kyllä hyvä maku :-D.
  Millä ohjelmalla oot muuten tehny noi kuvat?

  ReplyDelete
 2. Ykkönen on ehdottomasti mun lemppari, ihan täydellinen kesäasu! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/7/15 17:46

  Ykkönen on lemppari :)

  ReplyDelete
 4. Great post!The outfits are looking really amazing.Also,visit this naisten mekkoja ja hameita,and find some beautiful dresses,sweaters for women.

  ReplyDelete