Sunday, 12 July 2015

HALUAN VAIN JÄÄDÄ TÄNNE...


Collage§1111
Kuva perjantailta

Täällä on ihanaa.. Mä oikeesti tykkään Rodoksesta tosi paljon! Ollaan vietetty päivät altaalla, käyty rannalla, akrvaariolla, kaupoilla, syöty hyvää ruokaa, kuvattu paljon videoita jne. Tänään myös käytiin yläilmoissa lentelemässä enkä nyt yhtään muista mikä sen nimi oli, mutta vene veti perässä meitä ja lenneltiin semmosen varjon avulla (?) :-D Enivei meillä on tosi paljon videoita täältä ja itse lentelystä ja tuutte näkemään niitä sitten kun täältä kotiudun.
Tosin kotia ei tee yhtään mieli, haluaisin vain jäädä. Enään kaksi kokonaista päivää jäljellä, aika menee ihan liian nopeasti. Suomen sää ei houkuttele yhtään, kylmää ja sataa? Plaah...

Täällä on tosi hidas netti joten postailu ei onnistu niin näppärästi kuin luulin. Joten voi olla että palailen vasta Suomen puolella, tai sitten tässä vielä joku ilta jos hermot riittää... Yhdenkin kuvan lataaminen flickriliin vei varmaan 10minuuttia.  Nyt kuitenkin nokka kohti jotain kivaa raflaa, nälkä on kova!!5 comments:

 1. Hui miten nopeasti aika on mennyt, juthan te lähditte! Liian ihania reissukuvia, en millään malta odottaa kunnon reissupostauksia ja -videoita. Pitäkää rentouttava loppuloma! :-)

  www.meri-mmm.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. no niinpä! Vielä on tulossa paljon reissupostauksia ;)

   Delete
 2. Anonymous12/7/15 20:58

  Näkyykö kreikan kriisi siellä lomasaarella mitenkään? Itellä on matka varattuna kreetalle myöhemmin tässä kesällä ja matkaseura kanssa parhaillaan pohditaan uskaltaako kreikkaan nyt matkustaa :D eli mitkä on teiän kokemukset, vaikuttaa siltä ettei mitään ihmeempiä ongelmia on vastaan tullut? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eipä oikeastaan :_D Saattoivat välillä pyytää pienempää rahaa jos ostoksia teki mutta muuten ainakin Rodoksella oli ihan samanlainen meno kuin viime vuonnakin! Ei näkynyt siis mitenkään... Ei ollut ongelmia siis meillä ainakaan :)

   Delete
 3. Anonymous4/8/15 21:23

  Paljon maksoi teillä tuo varjoliito? :)

  ReplyDelete