Monday, 13 July 2015

GREEN DRESS

Eilen metsästettiin yhtä facebookista bongaamaani kauppaa, tosin tuloksetta. Seikkailtiin ympäri Rodoksen ydintä ja lopulta päädyttiin vaan samaan lähtöpisteeseen... Nyt kuitenkin oon koko päivän käyttänyt nettiä selaillen ja kauppaa tutkiskellen josko vaikka tänään onnistuisi se löytää :--D Kyseessä on jonkinlainen vintage kauppa, josta löytyisi ehkäpä kauan himoitsemani shortsit!!

Lane vetää vieressä sikeitä, en millään viitsisi herättää tuota :-( Nälkä alkaa hiipiä massun pohjalle ja mieli tekisi ulos sillä tästä hotellista taisi juuri mennä sähköt? Meidän ilmastointi ainakin lopetti yhtäkkiä toimintansa... Saa nähä saavatko toimimaan yöksi, toivon sitä todella!

Ja sähköt tuli takaisin heti kun kirjoitin lauseen ^ loppuun.... :-D


Pssst vastailkaahan Indiedaysin lukijakyselyyn!! Autatte samalla mua kehittymään bloggaajana kun kerrotte mikä teitä mun blogissa eniten kiinnostaa. Samalla voitte myös voittaa huikeita palkintoja osallistumalla kilpailuihin. TÄSTÄ pääsette suoraan näppärästi vastailemaan!

IMG_4467IMG_4505IMG_4483IMG_4439IMG_4508


Oonko muuten ainut kellä näkyy näiden kuvien ympärillä nuo Flickr hömpät, kuvan nimi yms?? Miten ne saa pois auttakaa !! En oo muuttanut mitään, eikä ennen oo ollut... plaah 13 comments:

 1. Noi tekstit ja muut hömpät saa pois siten että poistat htmlkoodin lopusta kaiken < /a> merkin jälkeen tulevan tekstin :-) Oisin laittanu tähän havainnollistavan koodin, mut tää ei jostain syystä antanu, toivottavasti oli silti apua! :-)

  ReplyDelete
 2. Ihana postaus noista kuvista tuli hyvälle mielelle kun näytät niin pirteeltä , hahah
  Ja hei mulla oli tuo sama ongelma ja saat nuo pois kun poistat html koodista sen osion mikä tulee a> jälkeen! Mulla toimi toi, toivottavasti sullakin :) Nauti reissusta! Täälläkin yksi joka kaipaisi kovasti lämpöön..

  ReplyDelete
 3. Anonymous13/7/15 20:19

  kiva postaus, mutta mullakin näkyy noi flickr jutskat kuvien ympärillä :o

  ReplyDelete
 4. Kun teet postausta ja oot laittanut sen kuvan siihen niin klikkaa se aktiiviseksi ja sitten painat sieltä ylhäältä sen Linkki-kohdan pois!:)

  ReplyDelete
 5. Reunat saa pois:
  painamalla kuvaa -> yläpalkkiin (jossa on tekstin muokkaukseen liittyvää yms.) tulee linkki sana maalatuksi sinisellä -> paina linkki sanasta ja maalaus lähtee pois ja sitten reunat on pois :-) ja sama toistetaan kaikkiin kuviin!

  ReplyDelete
 6. Anonymous13/7/15 21:56

  Kun kirjotat postausta ja oot laittanu ne kuvat nii napsautat kuvaa ja otat sen linkin pois kun painat sitä linkki -kohtaa! :-) Sit ei ainakaan pitäis näkyä nuo flickr jutskat

  ReplyDelete
 7. Anonymous13/7/15 22:27

  Mullakin näkyy noi jutut kuvan ympärillä :/ Mutta kivoja kuvia:)

  ReplyDelete
 8. Anonymous13/7/15 22:29

  Jos ette vielä oo käynyt syömäs jäätelöitä rodoksen parhaas jätskipaikas niin kannattaa käydä! Sijaitsee samalla kadulla mangon kanssa siinä kadun kulmassa. Ihania itsetehtyjä jäätelöitä, mansikka on aivan parasta ja Kinder bueno :)

  ReplyDelete
 9. ihania kuvia! nuo reunat saa mun tietääkseni pois ottamalla kuvasta sen linkin pois, eli postausta tehdessä painaa kuvaa ja sitten klikkaa yläpalkissa olevaa linkki tekstiä joka on sinisellä pohjalla! :)

  ReplyDelete
 10. Voi vitsit miten kivoja kuvia! Näytät niin onnelliselta :-)

  ReplyDelete
 11. kiitos kaikille! sain reunat pois :- )

  ReplyDelete
 12. Anonymous15/7/15 13:37

  Mistä noi ihanat sandaalit on? 😍

  ReplyDelete