Saturday, 18 July 2015

BLUE BLUE BLUE

Otin äsken aurinkoa Suomen hurjassa kesäsäässä, huikeat 15 minuuttia ennenkuin ensimäinen iso ihana pilvi yllätti. Ärsytys on suuri, ihan vain siksi että Suomen kesä ei pistä nyt selkeästikkään parastaan. Missä rantakelit? Milloin tuolla ulkona voi edes kuvitella liikkuvansa kesähepeneissä? Jospa elokuu sitten olisi se kesäisempi kuukausi..

Sisällä kuitenkin on lämpöinen ja päälle voi vetäistä vaikkapa uudet lemppari shortsit! Niistä sekä muista Rodoksen ostoksista kuulette lisää ensviikolla, sillä tänä viikonloppuna en kerkeä niitä kuvailemaan. Kohta suuntaan salille ja ilta menee tyttöjen kanssa! Huomenna pyörähdetään Tampereella, ihan vain huvinvuoksi ja siinäpä se viikonloppu meneekin. Aika menee hurjan nopeasti, yleensä ajattelen että kun mun synttärit koittaa, niin kesä ja loma on aivan lopussa. Tänä vuonna lomaa mulla on kyllä pidemmälle kuin elokuun puoleen väliin, mutta synttärit on jo parin viikon päästä ja se edelleen tarkoittaa mulle että kesä on lopuillaan... Kurjaa, kurhaa, kurjaa...

IMG_4716CollageIMG_4719

Tämä ihana kello löytyy osoitteesta www.danielwellington.com !

IMG_4740Collage11IMG_4654

Muistattehan vielä että koodilla "jattapauliina" saatte 15% alennuksen tilatessanne oman DW:n kellon !! Koodi on voimassa tämän kuun loppuun :-) 

4 comments:

 1. Nyt on pakko sanoa että älä yhtään murehdi Suomen kesää kun oot kuitenkin Rodoksella saanut noin kivan värin! Eihän täällä väriä saada millään, itse odotan kuumeisesti Puolaa ja hellettä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. nojooo mutta oishan se kiva saada kesäkelejä tänne kotosallekkin :) Hauskaa reissua sulle!! :p

   Delete
 2. Anonymous19/7/15 13:23

  Ihana asu! Jotenki sä aina inspiroit pukeutumaan koska sun kaikki vaatteet on oikeesti sellasia mitä tällänen "tavallinen tallaajaki" voi hankkia:D jos noin voi ees sanoo xd Ja pakko lisätä viel et ite en päässy opiskelee liiketaloutta, mut tunsin sellasta suurta ylpeyden tunnetta ku kerroit et pääsit opiskelee haha:) Kaikkea hyvää jatta oot super!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hhaah voi ihana, kiitos :D ! Kaikkea hyvää sullekkin!

   Delete