Monday, 8 June 2015

UUSI LOOK PUHELIMELLE

Yhteistyössä CaseApp


Mukavaa alkanutta viikkoa! Viime viikot on menny yhdessä hujauksessa ohi ehkä juurikin sen takia kun tekemistä on ollut hurjasti. En ole kerennyt tänne tulla juurikaan ja mielessä on pyörinyt niin paljon muuta kuin blogi. Nyt kuitenkin alkaa helpottaa. 

Sain viikko sitten yhteydenottoa jälleen kerran ihanaiselta CaseAppiltä! He ovat ottaneet yhteyttä jo useamman kerran ja aina innolla lähden uudelleen yhteistyöhön sillä heidän sivusto on aivan super. Jos joku ei siis tiedä, CaseApp.fi sivustolla voit suunnitella itse itsellesi puhelimeen/tietokoneeseen/taplettiin kovat suojaavat kuoret taikka tarrakuoret. Sivustoa on helppo käyttää ja tuotteet tipahtaa postilaatikkoon ihan vain parissa päivässä.

Mulla iski heti suuri valinnanvaikeus. Omistan monet puhelimenkuoret, mutta koin kuitenkin ettei niitä voi olla liikaa! Valitsin tällä kertaa kuitenkin tarrakuoret, jotka näkyvät alla. Kyseessä on siis tarra/tarrat joka liimataan puhelimen etu ja takaosaan. Tarra on todella voimakas, tarkoitan että se kiinnittyy vahvasti ja pysyy paikoillaan niin kauan kun sen antaa pysyä. Pari kertaa olen vastaavia kokeillut ja niiden poiston suhteen ei ole ollut mitään ongelmia vaikka niin voisi luulla kun liima on vahvaa. 

Kuoria/ tarroja suunnitellessa kannattaa etsiä mahdollisimman iso kuva hyvällä laadulla. Itse hain inspiraatiota weheartista ja lopulta päädyin simppeliin ja yksinkertaiseen valintaan. Google kuvahausta löysin sopivan kuvan hakusanoilla " marble hd " . Laatu tarroissa ja kuorissa on uskomattoman hyvä kunhan itse valitsee laadullisesti hyvän kuvan!Create your custom iPhone cases !

IMG_3576IMG_3575IMG_3583IMG_3582IMG_3586

Mielestäni etuosa puhelimessa ei näytä niin kivalta, kun tarrat eivät mene sivuja pitkin vain kaksi erillista liimataan ylös ja alas. Saa nähdä siis kauanko ne viihtyvät tuossa etupuolella mutta takaosa näyttää todella kivalta!

Kuten jo sanoin, voi tarran suunnitella myös tietokoneeseen yms ja niin mä tein viime kerralla. Yllä näkyy siis edellinen tilaamani tarra. Tarra on pysynyt todella hyvänä ja hyvin kiinni koneessa. Mietin aluksi tarran tilaamista omaan koneeseeni joka löytää luokseni ylihuomenna!!! Mutta ajattelin jättää sen vielä  ilman mitään tarroja ja suunnitella myöhemmin ajankassa uuden.

IMG_3580

Casepp on kyllä oiva paikka suunnitella puhelimeen yms. tarrat tai kuoret joita ei vastaan muilla tule! Itse toki valitsin tällä kertaa aika simppelin ja nähdyn lookin puhelimelleni, mutta vaihtoehtoja maailmassahan on vaikka kuinka! Kannattaa käydä edes kokeilemassa miten homma tuolla sivustolla toimii.

Jos innoistuitte tilaamaan itellennekin! Niin mulla on ilo jakaa teille 20% ale jonka saatte käyttämällä koodia JATTA20


Aijon kertoa lähiviikkoina fiilikset pääsykokeista joissa kävin. Lähipäivinä olisi luvassa myös videota uusista haalinnoista sekä toivottavasti pitkästä aikaa niitä asukuvia. Saatte kuitenkin ehdotella postaustoiveita, sillä ideoita otan kyllä mielelläni vastaan !! Nyt suuntaan taas selailemaan kesän lomakohdetta. Kiitos kaikille viime postaukseen kommentoineille, teistä on apua!! Toivottavasti pian selviää mihin matkataan.

1 comment:

  1. Anonymous8/6/15 19:30

    Heitän tähän pari ehotusta vaikka yleensäkki tykkään kaikista sun postauksista hirmusesti! :) My dayt kuvina/videoina on aina kivoja katella, joku ruokapostaus esim. joku resepti ja sit vaik jotain hiuksii liittyvää esim. kampaus tai jotain vinkkejä. Myös kesän suunnitelmia ois kiva lueskella jos sulla jotain on spesiaalimpaa ohjelmaa suunnitteilla :)

    ReplyDelete