Wednesday, 24 June 2015

PIZZA TIME

Viime päivät on ollu "rankkoja"... Tai ainakin tekemisen täyteisiä! Oon treenaillut aika ahkeraan, syönyt myös niin että treenit on osottautunut turhiksi loppujenlopuksi hahah, oon myös pyörähtänyt kaupungilla pikaisesti ja huomannut kuinka kaupat pursuaa alennuksia joita onkin pakko lähteä katsastamaan huomenissa... Oon myös salitreenin lisäksi tänään treenaillut cheerleading- juttuja pitkästä aikaa sillä arvatkaapa kuka jatkaa lajia elo/syyskuussa tähän tietoon !!

Nyt ensimäinen ilta pariin päivään kun ei mennä kavereiden kanssa ulkona yömyöhään.. Oli ihana taikoa omatekoiset pitsat ja nauttia saunasta kivalla kesäfiiliksellä ja koivuntuoksulla. Tänään kyllä taivas repesi siihen malliin että luulin hukkuvani mutta iltaa kohden keli osottautuikin täydelliseksi.
Huomenna siis tarkoitus mennä tyttöjen kanssa kaupungille katsomaan josko sieltä jotain kivaa pitkästä aikaa löytyisi. Perjantaina juhlitaan kaverin synttäreitä ja loppuviikko onkin tyhjä suunnitelmilta. Pitikin teiltä kysyä, olisiko kiinnostusta myday-postaukselle puhelinkuvien muodossa? Voisin sellaisen toteuttaa perjantaina, mutta en usko että kameralla tulee niin paljoa otettua kuvia joten miltä kuulostaisi sellainen puhelimen kuvien kautta? 

IMG_3805IMG_3791IMG_3803IMG_3796IMG_3806IMG_3789

Nämä olikin sitten vaihteeksi hieman "arkisia" kuvia. Päällä iso neule, meikitön naama ja hiukset mukavalla sotkulla kiinni. Täytyy muuten mainita vaikka kuvat puhuvat että nautin Pepsi maxista niin todellisuudessa mun mielestä sen maku ei ole edes hyvä? Mutta jääkaapista ei muuta limsaa löytynyt ja pakkohan pitsan kanssa on limsaa juoda heh.


Viime postauksessa pistin myös arvonnan pystyyn ja mulla on ilo jakaa tähän iltaan vielä arvonnan voittaja! Pari tatuointiarkkia lähtee tämän sähköpostisosoitteen omistajalle; paananen.tuuli@gmail.com    Onnittelut voittajalle, sinuun olen yhteydessä sähköpostitse vielä tänään.


Peukku ylös vai alas perjantain mydayn suhteen?

4 comments:

 1. Tee ihmeessä my day -postaus! :)

  ReplyDelete
 2. Tee ihmeessä myday! :-) Ja nyt alko tekeen itelläki mieli itsetehtyä pizzaa.. :-D huomisen ruoka taitaaki olla päätettynä, haha.

  ReplyDelete
 3. Tee ihmeessä se myday :-)

  ReplyDelete
 4. Joo tee myday! Ne on aina yhtä kiinnostavia :) ja toi pizza näyttää herkulliselta ;__;

  ReplyDelete