Sunday, 28 June 2015

PERJANTAI 26.6

Pieni venähdys tämän postauksen osalta, mutta tässä se tulee! Pitkästä aikaa my day- postaus puhelimen kuvilla toteutettuna. Toivottavasti tykkäätte! Asukuvia on myös kamera täynnä joten saatan palailla tänne jo niiden kanssa tänäänkin.. Nyt kuitenkin kurkataan mun perjantain puuhiin!

1

Herätys soi 10.50, mutta jälleen kerran heräsin paria minuuttia ennen itse herätystä. Hetken pyörin ja mietin onko pakko nousta mutta Lanelta on yleensä helpompi herätä kun luonnonvaloa tulvii ikkunasta sisään sillä hänellä ei huoneessa pimennysverhoa ole!

Selailin kaikki tärkeimmät puhelimesta läpi, Whatsapp, Instagram, Facebook, Snapchat, Youtube, We heart it ja lopuksi vielä blogi ja sähköposti... Joskus vielä tähän settiin päälle Candy Crushia ja voi kuinka vierähtikään puoli tuntia nopeasti hahah

2

Päästiin vihdoin ylös sängystä ja suunnattiin aamupalan kimppuun. Tein itselleni vähän isomman aamiaisen koska tiesin syöväni kunnon ruoan vasta monen tunnin päästä. Puuro on lemppari!!

Lanella on tapana aina selailla jotain youtubea tai vastaavaa aamupalaillessa ja sillä kestää aina ihan pirun kauan... Joten tuonakin aamuna mä suuntasin takaisin peiton alle...

3

.. peiton alle katselmaan netflixiä hahah. Aika kului super nopeasti ja yhden maissa pakkasin kamppeet autoon ja lähdin hakemaan Neaa kotoaan ja suunnattiin meille.

4

Kävästiin kaupasta hakemassa ruokaa sekä herkkuja iltaa varten. Keli näytti super hyvältä ja molemmat ootettiin iltaa innolla!

5

Pitsaa, sipsiä, kanasalaattiin ainekset jne. Mentiin meille ja siivoiltiin paikkoja kuntoon ja popsastiin pientä välipalaa = hätäset leivät.

6

Kello oli jo yli kahden kun tarkotus oli mennä suihkuun mutta päätin kävästä hakemassa postit ja sieltä löytyikin saapumisilmoitus ja eikun autoon ja postia kohti.

Paketista paljastui uusia juttuja Lumenelta jotka pääsikin heti illalla testaukseen!

7

Puoli kolmen maissa suuntasin suihkuun ja tarkoituksena oli föönätä hiukset ja läträtä muotovaahtojen ja muiden kanssa jotta saisin pysyvät kiharat illaksi, mutta kuinka kävikään. Huomasin että fööni oli lähtenyt äidin matkaan ja kaapista löytyi vain nyrkin kokoinen matkafööni :D Onneksi hiukset yllätti positiivisesti ja meikkailujen aikana kuivui kivasti.

Alettiin tekemään ruokaa meille, sitä kanasalaattia. R-a-k-a-s-t-a-n.

8

Ruoka nassuun naminami ja oli aika alkaa laittautumaan.

Kello oli noin kolmen, kun viriteltiin olohuoneeseen iso peili ja levitettiin meikit pöydälle.

9

Kasa meikkejä ja kaikki naamaan jesh.  Samalla myös nautiskeltiin kuplivaa, kuunneltiin musiikkia ja  päivitettiin tietysti snapchattia! Mut löytää sieltä @jattainourmind  !!

10

Meikkailussa meni reipas tunteroinen jos enemmänkin. Oli ihana laittautua pitkään ja ilman kiirettä. Pari selfietä ja eikun hiuksia laittamaan!

Halusin pitkästä aikaa kihartaa hiukset ja ne onnistu yllättävän kivasti. En tosin tykkää mun kihartimesta, puikko on vähän liian ohut ja kiharoista tulee aika käkkärät helposti. Lopputulos oli kuitenkin kiva, erilainen!

11

Vaatteet päälle ja ulos napsimaan kuvia! Otettiin tsiljoona kuvaa kameralle (ne näette myöhemmin) sekä tietysti puhelimella kuvat instagramiin ;-D ja sieltä mut löytää @jattaruoka.mo

12

Kello kuuden jälkeen ensimäinen kamu saapui, ihana Stina! Laitettiin herkkuja pöytään ja pelailtiin korteilla jne.

Pari tuntia vierähti nopeasti ja ilta kahdeksan aikaan saapui pojat ja itse synttärisankaria Elias! Illan tarkoituksena olikin siis juhlia uutta täysi-ikäistä ystävää ja ilta oli kyllä omasta mielestä onnistunut. Ihania ihmisiä ympärillä ja sääkin oli mitä täydellisin.

13

Ilta jatkui myöhään, auringon nousuun saakka! Ja jossain vaiheessa iltaa päätin jättää my day- kuvien oton sikseen sillä niistä alkoi tulla aika samanlaisia :-D Sillä iltaan ei kuulunut enää muuta kuin siitä nauttimista, juhlimista.

Kokonaisuudessaan siis erittäin mieluinen päivä. Myöhäinen herätys, rauhassa laittautumista, syömistä, kavereita, juhlimista, ihana keli jne.


My day- postauksia jatkossakin? 

3 comments:

 1. Nää postaukset on niin kivoja, ehdottomasti lisää näitä! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous28/6/15 20:36

  Voisitko tehä postauksen jossa jaat ton kanasalaatin reseptin?:)

  ReplyDelete
 3. Anonymous28/6/15 21:57

  Mistä nuo ihanat kuviolliset housut? :)

  ReplyDelete