Tuesday, 9 June 2015

KULUNEET VIIKOT...


Collage1

Parisen viikkoa takaperin oli Nean 18-vuotis synttärit ja keli selkeästi oli nykyisiä parempi, sillä liikenteeseen lähdettiin hamosella... Seuraavalla viikolla hoidin viimeisiä asioita kaupungilla ja törmäsin Kiian jonka kanssa käytiin pitkästä aikaa jädellä Spiceicessa! Viikkoon mahtui myös joukkueen "illallinen" Mäkkärillä ja siihen loppui pitkä lakkoni. Tosin ei se ruoka niin hyvää siellä ollut jotta kova hinku olisi takaisin...

Collage2

Jännittävä viikko oli kyseessä kun lauantaina oli aika juhlia omia valmistujaisia. Kävin viikolla laittamassa Jennillä ripset joista tuli jälleen kerran ihanat! Perjantaina oli vuoro juhlia Jennan valmistumista ja jännitys alkoi olla jo korkella. Pari päivää ennen juhlia sai myös nauttia hyvästä säästä ja kerättyä vähän väriä pintaan ulkona. Voi että kun nuo kelit sais nyt äkkiä takaisin. Suomen säät voi kurjuus.

Collage3

Viikko takaperin koittikin sitten juhlapäivä. Aamulla aikainen herätys ja kampaajalle. Kotona vähän löhöämisaikaa ja jännitys oli tajuton!! Pian kuitenkin oli lakitusohi ja suunnattiin kotia kohti.

Collage5

Ihanat juhlat, ihanat vieraat, ihanat lahjat ja ruusut, tytöt <3

Collage6

Lanelta sain lahjaksi uuden lompakon joka tuli kyllä todellakin tarpeeseen! Viime perjantaina kohdanneet pääsykokeet selätettiin ja lukeminen viimeisinä päivinä oli aika ahkeraa. Nyt lauantaina grillailtiin Iinan luona ja eksyttiin lopulta Jyväskylän yöhönkin. Pitkä ilta mutta mukavaa oli. Näistä päivistä jää ainoastaan kaipaan ja uupumaan sitä auringonpaistetta..


7 comments:

 1. Anonymous9/6/15 15:17

  johan lanella on parta kasvanu!! sopii sille :-D

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/6/15 22:23

  Minkälaisia kysymyksiä oli pääsykokeissa muistatko? Oliko paljon matikkaa? Oot hauska kun poistat aina ig lisätyt biletykuvat

  ReplyDelete
  Replies
  1. yks kirjoitelma, oisko ollu kymmenisen matikka tehtävää ja sit muita monivalintoja rutkasti siihe päälle! Eipä oikein muuta..

   Delete
 3. Anonymous9/6/15 22:56

  Olitteko viime viikolla tuurissa?:-)

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/6/15 19:25

  mihin kouluun hait?:)

  ReplyDelete